ništa nije obećavalo, ali...

Bezobzirno ju je je "merkao" pred verenikom: Priča Sofije Vergare počela je komično, ali danas je primer PRAVE LjUBAVI

0

Kada je upoznala svog današnjeg supruga, glumica Sofija Vergara držala je za ruku svog verenika, ne sluteći da pred njom stoji čovek njenog života

Sofija Vergara i Džo Manganijelo u braku su od 2015. godine
Sofija Vergara i Džo Manganijelo u braku su od 2015. godinefoto: EPA/PAUL BUCK

Kolumbijska glumica Sofija Vergara (50) od 2015. godine je u braku s jednim od najpoželjnijih holivudskih glumaca. Džo Manganijelo, kog smo gledali u velikom broju filmova i serija, definitivno je najomiljeniji zbog uloge stripera u ostvarenju Magic Mike, a njegovi mišići izazivaju uzdahe širom sveta.


U njima, ipak, može da uživa samo četiri godine starija Sofija Vergara, a svima je simpatična priča o tome kako je počela njihova ljubav.


Par se, naime, upoznao u Beloj kući, na tradicionalnoj večeri na kojoj se okupljaju poznate ličnosti, kada je došlo do neočekivane scene. Sofija je na prijem 2014. stigla u društvu verenika Nika Loeba, što nije sprečilo Džoa da joj se divi, pa je u jednom trenutku uslikan dok je stajao iza glumice i gledao njenu zadnjicu.

Da, skroz ste me uhvatili – priznao je Džo za E! News.


Nakon toga, oni su se sreli još nekoliko puta na raznim događajima, ali je Sofija i dalje bila zauzeta.

 

Čim je raskinula veridbu, Džo je rešio da okuša sreću. Zamolio je glumca Džesija Tajlera Fergusona, njenog kolegu iz serije "Moderna porodica" da mu da Sofijin broj telefona i pozvao je da izađu. Glumica je pristala, iako nije imala velika očekivanja.

 

Sofija Vergara i Džo Manganijelo u braku su od 2015. godine
Sofija Vergara i Džo Manganijelo u braku su od 2015. godinefoto: EPA/PAUL BUCK

Manganijelo je otkrio da je znao da nema velike šanse kod jedne od najzgodnijih žena Holivuda.


Znao sam da su mi male šanse, ali nisam hteo da ih propustim – istakao je Džo. – Znate, ja sam krupan muškarac, a volim kada žena ima obline.


– Naš prvi izlazak dao mi je sve moguće razloge da mislim da nam neće uspeti – rekao je kasnije glumac. – Bila je u fazonu "Premlad si", "Glumac si", "Ovo si", "Ono si"... To je pričala samo da bi čula sebe kako to kaže, pokušavala je sebe da ubedi u to.

 

Hemija između Sofije i Džoa bila je prejaka i uskoro su postali par, a glumica se u jednom intervjuu osvrnula na onaj Manganijelov pogled u Beloj kući.


Kada sam se videla s njim, on je rekao:"Pa, šta da kažem, uradio sam to" – prisetila se Vergara kroz smeh.


Njegov veoma atraktivan izgled bio mu je minus kod Sofije, baš kao i njegove godine.

 

1 / 7 Foto: EPA/PAUL BUCK


U početku nisam želela da izlazim sa njim. Bio je suviše zgodan, pa još mlađi od mene... Ipak, ubedio me je i "kliknuli" smo. Zapravo, bilo je superlako izlaziti sa njim – kaže glumica.


Samo šest meseci nakon prvog poljupca, Džo je zaprosio Sofiju u decembru 2014. i ona je rekla "da". Da sve bude još slađe, zaprosio ju je u spavaćoj sobi tokom zajedničkog odmora, i još se potrudio da to učini na njenom maternjem španskom jeziku!

 


– Imali smo veliki erker koji sam otvorio, sunce je zalazilo iznad planina bacajući roze svetlost nad zalivom, imao sam taj prsten. Pogledao sam svaki prsten na svetu, a ovo je bio taj koji sam želeo. Spremio sam čitav govor na španskom. Zaprosio sam je dok sam klečao, na španskom jeziku, dok je sunce zalazilo... Bilo je neverovatno – ispričao je srećni mladoženja kasnije.


Par se venčao u novembru 2015. u Palm biču na romantičnoj ceremoniji o kakvoj je Sofija oduvek sanjala, a od tada nije poznato da su imali bilo kakav problem, bilo kakav nesporazum, bilo kakvu neprijatnost... A sve je počelo jednim zabranjenim pogledom.

 

 

makonda-tracker