NJEGOVA SMRT JE I DALJE BOLI

Kad ga je upoznala imala je 12, on 38 godina i venčali su se uprkos svemu: Ljubavnu priču Selin Dion će neki OSUĐIVATI

1

Selin Dion nije mogla ni da nasluti kakve tragedije i patnje je očekuju dok su svi bili oduševljeni njenim anđeoskim glasom.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kanadska pevačica Selin Dion je zbog bolesti rešila da vodi miran i povučen život, otkazala je sve koncerte, a faktor okidač za njeno stanje je smrt supruga koja ju je pogodila kao zemljotres.

 

Njen suprug, Rene Anželi je preminuo 2016. nakon duge borbe sa rakom, a Selin još uvek nije uspela da se pomiri s tim do kraja. Da nesreća nikad ne dolazi sama, uverila se i Selin, kojoj je samo dva dana nakon muževe smrti, preminuo i brat, takođe od raka.

Ljubavna priča Selin i Renea je jako zanimljiva i specifična, a možda bi je neki i osuđivali. Naime, oni su se upoznali kad je pevačica imala 12 godina, a on 38. Rene je bio producent, a upoznali su se jer ih je posao spojio, a kako je ona tad bila samo dete, među njima nije bilo ničega sve do njene 19. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

On je zaslužan za njen veliki uspeh, čak je stavio svoju kuću pod hipoteku da bi Selin mogla da izda album. Oni su u početku krili svoju ljubav zbog velike razlike u godinama, a venčali su se sedam godina kasnije, kad su ujedno i otkrili svoju romansu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by céline ♡ (@celinedion.tr)

- Neka ljudi govore i misle šta žele. Mi se volimo i volećemo se do kraja - rekla je pevačica na venčanju.

 

Par se dugo borio za potomstvo, a 2000. godine im se rodio sin. Narednih devet godina su želeli i drugo dete, ali tek nakon šest neuspelih vantelesnih oplodnji, dobili su blizance Edija i Nelsona.

Smrt supruga je poremetila slavnu pevačicu, ali, kako sama kaže, nije želela da drugi vide patnju na njenom licu, pa je utehu pronašla u deci. 

 

- Gubitak oca moje dece, supruga, menadžera, osobe koju volim najviše na svetu i osobe na koju sam se mogla osloniti bez preispitivanja ičega još od svoje 12. godine — gubitak te osobe za mene je bila ogromna stvar. To se odrazilo na mnoge ljude s kojima sam okružena poslednjih 20 godina. I dalje nam jako nedostaje, verovali ili ne - izjavila je Selin.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Pevačica svakodenvno ističe koliko joj suprug fali i svesna je da će tako biti do kraja života, ali istovremeno taj gubitak joj je doneo i veliku snagu da napreduje u poslu i posveti se deci.

 

- Osećam ga kroz oči svoje dece i u sebi. Osećam se vrlo, vrlo, vrlo snažno, verovatno jače nego ikada pre - zaključila je Selin.

 

 

makonda-tracker