PRONAŠLA JE SRODNU DUŠU

Ovakav prsten NIKO NA SVETU neće imati: Pevačica posle godinu dana veze staje NA LUDI KAMEN

1

Popularna kanadska pevačica objavila da se udaje.

foto: Foto: Instagram
foto: Foto: Instagram

Avril Lavinj na svom Instagram profilu objavila je lepe vesti.

 

Naime, nakon nedavno povratka na muzičku scenu, Avril je svoje fanove obradovala vešću o veridbi sa svojim momkom Modom Sunom.

 

Avril Lavinj je još sa 15 godina postala velika zvezda, a odmah se izdvojila neuobičajenim stilom. Kravata je bila gotovo neizostavan deo njenog imidža. Zbog njenog modnog i muzičkog uticaja mnogi su je nazivali pop punk princezom.

 

Ova popularna kanadska pevačica neko vreme nije bila pristuna na muzičkoj sceni zbog lajmske bolesti koju je imala, ali nedavno se vratila u velikom stilu objavivši novi album.

 

Ubrzo je sa svojim fanovima podelila još lepih vesti, a čarobne trenutke veridbe Avril je potkrepila i prelepim fotografijama.

 

Da. Volim te zauvek — napisala je ona.

 

Pevačica je naglasila i da je ovo najromantičnija verbidba koju je mogla da poželi.

 

Bili smo u Parizu na brodu, imali smo violinistu, šampanjac i ruže. Osećala sam se kao da je vreme stalo, a u ovom trenutku smo bili samo nas dvoje — ispričala je Avril za strane medije.

 

Opisala je i prsten koji je dobila od svog momka, a koji je izrađen po specijalnoj porudžbini u zlatari na Beverli Hilsu.

 

U njemu su ugravirane reči "Zdravo, ikono" – to su bile prve reči kojima mi se obratio. A piše još i 'Mod + Avril' — rekla je ona.

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker