njihova priča

Dolazila na posao autobusom, odlazila ― BUGATIJEM, gubila se u njegovoj vili: Georgina iskreno o početku veze s Ronaldom

1

Dobro je poznato da su se Kristijano Ronaldo i Georgina Rodrigez upoznali na njenom radnom mestu. Pre nekoliko godina to nije bila pista ili studio nekog kreatora, već prodavnica u kojoj je radila da bi preživela, a sve se promenilo kada je u nju ušetao slavni Portugalac.

foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Fco Javier Castillo/MARINA PRESS / Shutterstock Editorial / Profimedia

Nova Netfliksova dokumentarna serija "Ja sam Georgina" ("Soy Georgina") bavi se životom Georgine Rodrigez, a ona se opisuje kao emotivni portret o svakodnevici "mame, influenserke, poslovne žene i partnerke Kristijana Ronalda".


I pre početka emitovanja ove serije izbila je drama u medijima jer je porodica lepe manekenke osula drvlje i kamenje po njoj i poručila Ronaldu da pored sebe ima "zlo od žene". Ona se nije previše potresla zbog ovih komentara, već uživa u dodatnoj slavi koju će joj dokumentarna serija doneti, a svet prenosi detalje iz ovog serijala i zanimljivosti koje je Georgina otkrila o svom životu.
Poznato je da su se Kristijano i Georgina upoznali 2016. godine u prodavnici modne kuće Gucci u Madridu.

 

Prvi put smo se sreli u Gučiju, gde sam radila kao asistentkinja u prodaji ― ispričala je ona jednom prilikom za The Sun. Nekoliko dana kasnije, ponovo smo se sreli na jednom događaju ovog brenda. Tu smo mogli da ćaskamo u opuštenijoj atmosferi, van mod radnog okruženja. Za oboje je to bila ljubav na prvi pogled.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez
foto: Profimedia

Par je prvi put viđen zajedno u novembru 2016. godine, kada su šetali Diznilendom u Parizu zagrljeni, a početak njihove veze pratila je ogromna pažnja medija i potpuno neočekivani događaji i okolnosti. Prirodno, njene koleginice su bile zbunjene.


Sećam se da je jednom došao Bugatijem. Moje koleginice su poludele. Stigla sam autobusom i otišla Bugatijem. Ljudi nisu mogli da veruju ― rekla je sada Georgina u dokumentarnoj seriji "Ja sam Georgina".

 

Georgina je bila žena mog života ― jednostavno je dodao Ronaldo. ― To je bilo normalno jer je ona bila moja devojka. Znam koja kola imam i neću doći taksijem po nju. Bilo je smešno jer sam je čekao ispred u ovom razmetljivom automobilu. Ali Georgina je bila baš dobra u svemu tome, brzo bi izašla iz prodavnice, uletela u auto i otišli bismo.


Ovaj način života bio je sasvim nov za Georginu, koja priznaje da se više puta izgubila u Ronaldovoj vili u Madridu.

 

1 / 8 Foto: Profimedia


Kad sam prvi put bila u Kristijanovoj kući, pa... Izgubila sam se. Htela sam odem u kuhinju po vodu i nisam imala predstavu gde da idem. Nekad mi je trebalo po pola sata da nađem dnevnu sobu jer nisam umela da se vratim. Bila je tako velika.


Iako je Georgina godinama ranije pomenula da je za oboje to bila ljubav na prvi pogled, Ronaldo nije saglasan.


Iskreno, nisam to očekivao. Ali nakon nekog vremena sam shvatio da je prava za mene ― istakao je fudbaler.

 

Kristijano Ronaldo, Georgina Rodrigez, Heorhina Rodrigez
foto: Profimedia

Danas Georgina živi životom o kakvom je maštala i uspela je da se ostvari kao manekenka, influenserka i poslovna žena, a uživa u raskoši. Kako je istkala u pomenutoj seriji, ona je srećna što može da priušti sebi neverovatne stvari, poput posete Laponiji koju je pružila ćerki Alani, ali i najluksuzniji način putovanja.

 

Najbolji deo putovanja Krisovim privatnim avionom je posada, nema sumnje da taj avion olakšava život ― rekla je i dodala: ― Da sam morala da budem dva sata na aerodromu s Kristijanom, poludela bih. Mislim, ne bih ni išla. Radije ne bih ni putovala.

 


Georgina i Kristijano trenutno čekaju blizance, a par je 2017. godine dobio ćerku Alanu. Zajedno brinu o fudbalerovom sinu Kristijanu Mlađem, kog je dobio s neimenovanom Amerikankom koja se odrekla starateljstva, i o blizancima Evi i Mateu, koje je Ronaldo dobio uz pomoć surogat majke.

 

Georgina Rodrigez, Kristijano Ronaldo
foto: Instagram

 

makonda-tracker