briga o detetu im je najvažnija

SIN IMA 11 MESECI, ALI LJUBAVI JE VEĆ DOŠAO KRAJ! Slavni glumac RASKINUO sa 23 godine mlađom partnerkom

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

pametnica

02-12-2020 17:37h
Pametno za Keli da je na vreme sutnula nabedjenog kepeca. Da nije glumac, bio bi tacno to sto je glumio u seriji. Strebercina koja moli da mu neka da.

Kiza

03-12-2020 16:00h
@pametnica
U ovom slučaju će ON NJOJ DA DA (parice). Zato smo se i udavali, jel, tako.
Žene, žene, ko vas ne zna, skupo bi vas platio...
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: