ISKRENO O LJUBAVNOM ŽIVOTU

STAVILA TAČKU NA SPEKULACIJE: Kija Kockar oštro demantovala navode, pa otkrila šta je PRAVA ISTINA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Ljubav

07-04-2020 18:30h
Sad mi je lakše, još imam šansu

razroki jalovi patuljasti prdlja satkan od lazi

07-04-2020 18:54h
njena svaka rec je laz ...
njen svaki osmeh je laz ...
njeno svo prenemaganje poslovnog zivota je laz ...
jedina istina je da umireee za debeljucom koju je u svojoj bolesnoj glavi poremecenog patuljka poistovetila kompenzovala i nadomestila s napustanjem odnosno nepostojanjem oca u detinjstvu ...
i otud sva muka tuga bol gnev pakost i zlo da i dan danas bez trunke stida dostojanstva i samopostovanja uvek tako besna gorka i sarkasticna i dalje vreba uhodi progoni povraca prdi i umireee za muuzom gde se kao patuljak bila docepala ljudskog bica da je odvede pred oltar i jos svadbu napravi ... i vise nikako ne moze da zivi sa saznanjem da ko patuljak ne moze da bude zena ljudskom bicu niti da ko patuljak ljudsko bice moze da ima za muza ... tako da je potpuno prsla OTUD I ONA PO**O IGRANJA I SLIKANJA IZ DANA U DAN I UZ ONAJ USILJENI NAVODNI OSMEH A OCI SU JOJ MRTVE OGLEDALO NJENE DUSE

Mila

07-04-2020 23:59h
@razroki jalovi patuljasti prdlja satkan od lazi
Jel tebi dobro ili si skroz prso(prsla).Ni meni se ne svidja ono njeno i Lunino razgolicavanje vrckanje zadnjicom.Iskreno sam mislila da ima malo vise mozga ali eto ocito nema.Svako ko ima bar malo stida i ljudskog dostojanstva ne bi sebi dozvolio tako nesto.Ipak zena nije bas toliko niska a nije ni patuljak,pa i da jeste zar i niski ljudi ne mogu da se ozene ili udaju.Drugo,ti ono uzasno stvorenje od njenog muza nazivas ljudskim bicem.Ljudska bica ne varaju zenu dva dana nakon ulaska u rijaliti i to pred cijelom nacijom.A sto se tice njene svadbe izgledala je savrseno i prelijepo.Moje misljenje da su joj najvece greske u zivotu: udaja za onog jadnika,ulazak u rijaliti,to sto sada vrti zadnjicom na televiziji.Trebala je da ostane stjuardesa i da uziva u zivotu bez onog balvana.

mile

20-09-2020 21:40h
@razroki jalovi patuljasti prdlja satkan od lazi
poljubis je u b..u.

Marija

07-04-2020 20:35h
S R A M O T A ! OD KADA JE KIJA TAKVA ? ISKRENI I NE ZNAM KO JE KIJA ?

Hani

07-04-2020 20:45h
Lijepa je bas
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: