U LJUBAVI PRAVILA NE POSTOJE

KO BI JOJ ODOLEO? Kejt Midlton i princu Vilijamu NAJSTROŽE ZABRANJENO da se javno dodiruju, ali ovog puta nisu izdržali

2

Vojvoda i vojvotkinja od Kembridža prate sva uputstva, preporuke, savete i pravila Krune kada je ponašanje u javnosti u pitanju, ali u nekim situacijama srećnom paru je teško da se suzdrži

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Protekla tri dana princ Vilijam i Kejt Midlton proveli su u Irskoj, gde su uživali u svojoj kraljevskoj turneji i lepotama zemlje na drugoj strani Irskog mora.

 

Par je razgovarao s predstavnicima različitih organizacija, družio se s lokalnim stanovništvom, ali uspeli su da izdvoje i malo vremena da u čuvenom irskom pabu nazdrave uz tamno pivo. Naravno, posebna poslastica za kraljevski par bila je šetnja irskim krajolikom, a u jednom od tih spokojnih trenutaka nastale su fotografije kojima se prisutni foto-reporteri sigurno nisu nadali.

 

 

Vilijamu i Kejt je, naime, zabranjeno da u javnosti razmenjuju nežnosti, tako da ih ne viđamo kako se ljube, grle ili čak drže za ruke, a par se tokom šetnje uz jednu liticu nežno zagrlio.

 

foto: Profimedia

Nakon što se fotografija na kojoj se Kembridžovi vide sleđa proširila društvenim mrežama, na zvaničnoj stranici Kensingtonske palate na Instagramu objavljena je još jedna fotografija njihovog zagrljaja — ovog puta fotografisana spreda. Na njoj vidimo kako drugi u redu za britanski tron pozira nasmejan, dok njegova supruga kroz osmeh gleda u njega.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kensington Palace (@kensingtonroyal) on

 

Inače, nešto ranije britanski mediji su preneli da je Anđela Moran, obožavateljka kraljevskog para koja je dočekala princa Vilijama i Kejt Midlton u Galveju i nosila veliku fotografiju s njihovog venčanja, popričala s vojvodom od Kembridža. Delić njihovog razgovora prenela je u razgovoru za People.

 

Rekla sam mu koliko se divim njemu i Ketrin, a on mi je rekao: „Jako vam hvala“. Rekla sam mu da je volim, a on je rekao: „I ja, lepo od vas što ste to rekli“ — ispričala je ova Irkinja.

 

Evo kako je izgledala njihova poseta Irskoj.

 

1 / 29 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker