od početka je sve dramatično

RED DRAME, RED LJUBAVI: Iako slavni par prikazuje svoju vezu kao SAVRŠENU — već PUNE DVE godine žive vrlo TURBULENTNO

0

Iako je njihova veza vrlo turbulentna, njih dvoje duže od dve godine opstaju.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Manekenka Sofija Riči (21) i njen 15 godina stariji izabranik Skot Disik uspevaju da održe svoju vezu, mada su mnogi sumnjali u opstanak njihove ljubavi.

 

Nakon kraha devetogodišnje ljubavi sa Kortni Kardašijan, Skot je uplovio u vezu sa Sofijom, ćerkom muzičara Lajonela Ričija, a mnogi su im odmah predviđali razlaz.

 

Premda njih dvoje predstavljaju da je u njihovoj vezi sve savršeno, poznato je da stalno raskidaju i mire se. Navodno, tako je od samog početka njihove veze. Izvor blizak njima otkriva da su oni jedan od onih parova koji stalno raskida, te da bude veoma dramatično, a ubrzo je sve u redu.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

Sofija je upoznala Skotovu decu, a neobično je da se čak i njegova bivša Kortni često pridružuje paru, jer je Disik i sa njom i ostatkom klana Kardašijan-Džener ostao u dobrim odnosima.

 

Ričijeva ćerka je prvobitno bila samo prijateljica sa Disikom, a istovremeno je i jedna od najboljih drugarica Kajli Džener, pa nije priznala da su uplovili u romansu.

 

Skot je jednom prilikom otkrio da ne želi da se Sofija oseća izostavljeno i nelagodno, te da ne želi da povredi njena osećanja.

 

 

 

 

makonda-tracker