nema pravila u ljubavi

NE ZNAM DA LI SAM GA ZAUVEK IZGUBILA, MOJE SRCE JE NJEGOVO: Šestogodišnja ljubav slavne muzičke zvezde i popularnog glumca okončana je zbog njene ZAVISNOSTI od narkotika

1

Kasnije je našla utehu u dizajneru, ali onda je pevačica raskinula zbog toga što je i on zavisnik!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Glumca Vilmera Valderamu publika je upoznala u hit seriji "Vesele sedamdesete", koja je u zvezdanu orbitu vinula i Milu Kunis i Eštona Kučera.

 

Zbunjeni Fez osvojio je srca fanova serije širom sveta, ali i slavne pevačice Demi Lovato, s kojom je proveo ukupno šest godina – od 2010. do 2016. godine.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

Iako su raskinuli, 39-godišnji glumac i 13 godina mlađa pevačica nikada nisu ništa loše rekli jedno o drugome, a upravo joj je on bio najveća podrška tokom godina borbe sa zavisnošću od alkohola i droge.

 

Vilmer je uz nju bio i prošle godine nakon što se predozirala na zabavi u vlastitom domu, zbog čega je završila u bolnici, a zatim i na još jednom odvikavanju, ali o pomirenju nema reči.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Wilmer Valderrama (@wilmervalderrama) on

 

Pevačica je tako nekoliko meseci nakon još jednog kolapsa pronašla utehu u dizajneru Henriju Leviju, a ostavila ga je zbog činjenice da je bivši zavisnik, pa se pribojavala da je loše društvo!

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker