PROGOVORILA O SVEMU

Nevena Madžarević prvi put javno o RAZVODU: Voditeljka mesecima nije želela da govori o krahu braka, a sada je otkrila i ZAŠTO

0

Voditeljka i novinarka informativnog programa na TV "Prva" Nevena Madžarević prošle godine razvela se od supruga Mihajla, ali o tome dugo nije želela da govori za javnost.

foto: Andreja Damnjanović
foto: Andreja Damnjanović

Nevena Madžarević nakon osam godina okončala je bračnu zajednicu da direktorom fotografije Mihajlom Savićem, a kako kaže do razvoda je došlo kada su oboje shvatili da njihov odnos više ne funkcioniše dobro.

 

- Kada dve osobe osete da bi bilo bolje da se razdvoje, onda to i treba da urade. Ukoliko u jednom trenutku vidite da nema napretka, bolje je prekinuti brak nego nastaviti da živite nešto što vas ne ispunjava. Dvoje znaju kada odnos funkcioniše, kada je lepo, i osete kada taj odnos više nije moguće popraviti - rekla je Nevena za "Gloriju".

 

Ona je ispričala i zbog čega u javnosti mesecima nije govorila o krahu bračne zajednice.

 

- Nisam imala potrebu da to javno obelodanim. Nisam ni krila, ali nisam ni saopštavala. Moji najbliži prijatelji i porodica su znali, jer u takvim situacijama oni jedino i treba da znaju šta se dešava - otkrila je Nevena i dodala da je spremna za novu ljubav.

 

 

makonda-tracker