iskrena

Marija Bergam priznala čime ju je suprug OSVOJIO: Za razliku od mnogih muškaraca, ON je uradio OVO!

0

Poznata glumica otvoreno je progovorila o svom privatnom životu, saradnji sa suprugom, ali i njihovom prvom susretu.

foto: Marina Lopičić
foto: Marina Lopičić

Šarmantnu glumicu od jeseni ćemo gledati u seriji "Vojna akademija", u kojoj igra upravo sa svojim suprugom Rašom Bukvićem.

 

- To što smo u istoj profesiji ima prednosti i mana, ali mislim da prednjači ovo prvo, zato što možemo o svemu da razgovaramo, preispitujemo se, pomognemo jedno drugom. To je za mene veoma dragoceno. Kako bih to mogla da sam, na primer, sa nekim ko je programer. Popela bih mu se na glavu. Vrlo brzo bi mi verovatno rekao "Ma, mani me se, ne mogu da te slušam" - kaže kroz smeh Marija, otkrivajući ovom prilikom čime ju je očarao izabranik, kog je upoznala u Somboru.

 

foto: Gloria.rs

- Prvo time što, za razliku od većine muškaraca, nije imao potrebu da se pokaže boljim nego što jeste. Bio je prirodan i nepretenciozan. Pomislila sam "Kako je ovaj čovek neopterećen stanjem slike o sebi i kako je to retko". Delovao je samodovoljno na pozitivan način i ostvareno, što mi je prijalo. Primetila sam da vrlo lepo ume da sluša, da nije izgubio veru u ljude, da je lojalan prijatelj... Dovoljno za početak! - zaključuje kroz osmeh glumica.

 

 

makonda-tracker