bajkovite priče

NJIHOVA LJUBAV DOGODILA SE NA PRVI POGLED: 7 slavnih parova čije su veze počele kao u NAJLEPŠIM filmovima!

2

Kupidon je definitivno bio na njihovoj strani!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Princ Hari i Megan Markl

 

Princ Hari nedavno je otkrio da je znao da je "ona ta" istog trenutka kada ju je ugledao. A na pitanje kada je znao da će Megan postati njegova supruga, Hari je kao iz topa, kroz osmeh, odgovorio: Čim sam je upoznao!

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Metju Mekonahi i Kamila Alves

 

Iako je često govorio da je "srećno slobodan", stvari u životu slavnog glumca promenile su se iz korena onog momenta kada je sreo brazilsku lepoticu.

 

- Krajičkom oka primetio sam njenu siluetu kako prolazi nekoliko metara od mene. Podigao sam pogled ka njoj i u tom trenutku izgovorio "ŠTA je to?!". U glavi su mi se motale misli kako bih mogao da joj priđem i na kraju sam skupio hrabrosti - ispričao je glumac koji je nakon prvog susreta shvatio da je reč o osobi sa kojom želi da provede ostatak života.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Met Dejmon i Lusijana Barozo

 

Već prvi susret poznatog para nagoveštavao je da će njihova se ljubavna priča završiti brakom.

 

- Video sam je kako šeta po prostoriji, a iz nje kao da je izbijala neka svetlost. Isijavala je radošću. Znao sam da moram da započnem razgovor sa njom - rekao je glumac o svojoj supruzi, koja je tada radila kao šankerica u baru u kom se tom prilikom zatekao.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Džordž i Amal Kluni

 

- Čim sam je upoznao znao sam da je superizvanredna! - rekao je Kluni o advokatici, sa kojom se oženio 2014. godine.

 

- Pitao sam se da li ću ikada biti u mogućnosti da izađem sa njom. Bili smo prijatelji neko vreme, ali je srećom rekla DA - kaže glumac.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Dejvid i Viktorija Bekam

 

Proslavljeni fudbaler znao je da je "ona ta" i pre nego što je poznao Viktoriju. Gledajući video spot čuvenih Spice Girls na televiziji, Bekam je svom prijatelju rekao: "Vidiš li devojku u tamnoj, kratkoj haljini? Oženiću se njome!". Slavna dizajnerka potvrdila je navode svog supruga: "To zaista jeste bila ljubav na prvi pogled. Rekao mi je da je, kada smo se upoznali, moj broj telefona zapisao na mnogo različitih mesta, kako mu se ne bi desilo da ga izgubi".

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Žizel Bundšen i Tom Brejdi

 

- Istog trenutka sam bila sigurna da je Tom onaj pravi! U njegovim očima sam mogla da vidim da je on čovek koji veruje u iste stvari kao i ja - rekla je Žizel za britanske medije pre nekoliko godina.

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Džesika Alba i Keš Voren

 

Slavna glumica bila je fascinirana svojim sadašnjim suprugom od samog početka, a svoja osećanja nikada nije skrivala od javnosti.

 

- Upoznala sam ga i odmah sam imala osećaj da ga poznajem čitav život. Odmah sam znala da ću sa njim provesti ostatak života! - ispričala je glumica za Cosmopolitan 2010. godine.

 

 

 

makonda-tracker