veliki izazov

Bez glamura i skupih automobila: Kristijano Ronaldo postaje glumac, a OVAKVU prvu ulogu SIGURNO niste očekivali

0
Svetski mediji nedavno su javili da će se fudbaler Real Madrida pojaviti na velikom platnu rame uz rame s Anđelinom Džoli u jednoj potresnoj priči...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ronaldo će, naime, glumiti u turskom filmu o izbeglicama iz Sirije, odnosno o porodici koja je, bežeći od rata, doživela brojne uspone, padove, (ne)prijatna iznenađenja, radost, tugu...

 

Ovu informaciju je za sajt Turkish Football potvrdio režiser Ejup Dirlik, koji je istakao da snimanje počinje u prvoj nedelji aprila.

 

Kristijano Ronaldo na meti podsmeha: Slavni fudbaler želeo da se pohvali fotografijom iz privatnog aviona, a ovakve reakcije fanova nije očekivao! (FOTO)

U filmu će se pojaviti veliki broj glumaca iz celog sveta, kao i Kristijano Ronaldo i Anđelina Džoli", dodao je.

foto: Instagram

Fudbaler je ranije pominjao kako bi voleo da se okuša i na filmu. Kako je istakao, on ne želi da mu se odmah pokloni glavna uloga.

 

Mislio da će ispasti seksepilno, doživeo da mu se svi smeju: Fotografija zbog koje je Kristijano Ronaldo tema dana na Tviteru (FOTO)

Najpre bih birao manje uloge da bih mogao da učim, a tek kasnije bih voleo da dobijem i glavnu ulogu u nekom filmu", rekao je Kristijano.

Još uvek nije poznato hoće li Ronald igrati nekog od izbeglica, ali jedno je sigurno - neće nositi preskupe torbice i pokazivati savršeno isklesane mišiće.

 

makonda-tracker