Dugo je ćutala

Marion Kotijar konačno otkrila seksi detalje koje je čitav svet željno iščekivao: Bred i ja smo prvo odvojili vreme da se gledamo, a onda... (FOTO)

0
Francuska glumica Marion Kotijar osuđivana je od strane čitave planete, jer je slavni Bred Pit za potrebe filma "Allied" sa njom snimao seksi scene, nakon čega su krenule glasine o tome da je glumački par već u vezi. Priča o njegovom razvodu tek je "hvatala zalet"...
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Marion Kotijar i Bred Pit u filmu "Allied" poprilično su intimni na zadnjem sedištu automobila tokom peščane oluje... A glumica je otkrila sve detalje sa snimanja, što je dodatno "zagrejalo" publiku.

 

Oglasila se i Marion Korijar! Evo šta Francuskinja kaže o svojoj ulozi u razvodu Breda Pita i Anđeline Džoli

 

foto: Profimedia

Imali smo probe i utvrđenu koreografiju. Kada znate šta će vaše telo tačno uraditi, onda možete da glumite i slobodni ste da pružite emociju i osećanja jer ne razmišljate o tome šta ćete naredno uraditi, da li ću morati da budem na njemu?

 

To je prilično neugodna situacija", izjavila je Kotijar tokom konferencije za novinare i tom prilikom otkrila još nekoliko detalja!

Pobesneo: Suprug Marion Kotijar se oglasio povodom njene navodne afere s Bredom Pitom

 

foto: Profimedia

Smejali smo se jer postoje stvari sa kojima nekako morate da se izborite na samom početku jer su previše čudne. Zato smo odvojili vreme da se gledamo i probamo da uklonimo svu nelagodnost koja bi u sceni mogla da se javi.

 

I onda jednostavno krenemo, ja mu kažem da ću biti na njemu i da ćemo se poljubiti", otvorena je Kotijar.

makonda-tracker