istinito i neobično

Kada ju je zaprosio, rekla je NE, a sada su 16 godina u braku: Ljubavna priča koja nadmašuje svaki filmski zaplet

0
Holivudski par je uspeo da prevaziđe razne prepreke, a ove detalje o početku njihovog dugog braka do sada niko nije znao
foto: Profimedia
foto: Profimedia

Majkl Daglas (71) i Ketrin Zita Džons (46) u braku su već 16 godina. Glumac je svoju dragu zaprosio u novogodišnjoj noći - kako nikada ne bi zaboravio taj trenutak.


- Zaprosio sam je u Aspenu, bio je to 31. decembar 1999. Izabrao sam ovaj datum jer tako ga nikad neću zaboraviti. Oboje smo bili bolesni i prikovani za postelju, imali smo grip. Pitao sam je da se uda za mene u čim smo ušli u 2000. godinu. I rekla je "ne" - otkrio je nedavno slavni glumac.

 

Džin Vajlder i Gilda Radner: Ljubavna priča lepša od bilo koje romantične komedije (FOTO)

 

foto: Profimedia

Ketrin se ipak predomislila a njihova ljubav traje već 16 godina. U braku su dobili dvoje dece - sina Dilana (16) i ćerku Sajrus (13). Uprkos svim nesrećama koje su ih zadesile - Majklu je dijagnostifikovan rak grla 2010, dok Ketrin pati od bipolarnog poremećaja - ovo dvoje glumaca uspeli su da održe brak.

 

Bračnu krizu su imali 2013. godine, kada su bili na korak od razvoda. Međutim, nakon što su bili razdvojeni nekoliko meseci shvatili su da ipak ne mogu jedno bez drugog.

makonda-tracker