zaboravili na tragediju?

Ovo je trenutno tema broj 1 u SAD: Zašto je rođendan ćerke Kajli Džener ZGROZIO stranu javnost

0

Mnogi smatraju da je to što su uradili Kajli Džener i Trevis nepoštovanje žrtava. 

Kajli
Kajlifoto: Instagram / Kajli Džener

U avgustu 2018. godine reper Trevis Skot objavio je svoj treći studijski album "Astroworld", sa nezaboravnim umetničkim radom koji je predstavljao njegovu glavu na naduvavanje, koja je napravljena kao ulaz u zabavni park.

 

I šest meseci kasnije, ova tema je korišćena za proslavu prvog rođendana njegove i ćerke od Kajli Džener, Stormi. Kajli i Travis su napravili džinovsku glavu od Stormi, u istom maniru kao što je izgledala njegova za album "Astroworld". Taj koncept je nazvan "Stormiworld",

 

Istu stvar su ponovili za drugi i treći rođendan svoje ćerke, ali 2021. ovaj koncept počeo da simbolizuje tragediju koja se desila na Trevisovom festivalu.

 

Džinovska glava ovog umetnika bila je zaštitni znak festivala, koji se održao 2019. godine, ali sledeće zbog pandemije korone odložen. Zato su fanovi bili oduševljeni kada je objavljeno da će se festival vratiti u Hjuston u novembru 2021. Međutim, događaj se završio velikom tragedijom, kada je gužva u publici rezultiarala smrću 10 ljudi, uključujući i jednog devetogodišnjeg dečaka.

 

Uz to, na stotine drugih je povređeno tokom Trevisovog glavnog nastupa, a Trevisa je dočekala velika osuda javnosti, pošto je poznat po tome što svoje fanove podstiče da "pobesne" na njegovim koncertima.

 

Takođe, tada su neki izvori javili da je Trevis nastavio da nastupa čak 37 minuta nakon što se saznalo da na festivalu ima žrtava. Ljudi bliski reperu su rekli da to nije tačno, a muzičar je nakon toga negirao odgovornost za incident.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by flame (@travisscott)

 

Izgledalo je da su se stvari malo smirile, sve dok Trevis nije lajkovao jednu objavu na Instagramu. U pitanju je bila objava u kojoj je Kanje Vest tražio od Bili Eliš da se izvini zato što je jednom prilikom zaustavila koncert kako bi proverila da li su njeni fanovi dobro.

 

Nakon toga, na osudu je naišla i Kajli Džener kada objavila video na kome Trevis luduje u bekstedžu tokom svog nastupa. Tada je rečeno da je to veliko nepoštovanje žrtava na festivalu.

 

 

Kajli i Trevis su nakon toga preskočili „Stormiworld“ 2022, a njihova ćerka je umesto toga imala zabavu u maminom dvorištu. Čuvena glava nije korišćena za događaj, koji je održan dok je Kajli bila trudna sa svojim sinom. 

 

Ali izgleda, kako pišu strani mediji, da Kajli i Trevis nisu izbacili džinovsku glavu iz upotrebe zbog poštovanja žrtava, nego zbog Kajline trudnoće. Naime, fanovi su primetili da je Kajli ove nedelje opet objavila postove u kojima se vidi da se "Stormiworld" vratila u punoj snazi, posle godinu dana pauze.

 

Stormiworld
Stormiworldfoto: Instagram / Kajli Džener

Pored toga što su bila pozadina za neke slajdove, usta ove glave na naduvavanje su ponovo korišćena kao ulaz na zabavu - baš kao što je bio slučaj na festivalu.

 

Mnogi su bili ogorčeni što je Kajli nastavila da na ovaj način povezuje rođendan svoje devojčice sa tako razornom tragedijom, a ovaj potez Dženerova je označen kao potpuno bezdušan.

 

 

makonda-tracker