DA NE POVERUJEŠ

Ovo mora da je neslana šala! Miljenik žena Tom Kruz otkrio šta stavlja na lice, pa ZGROZIO ljude širom sveta

2

Jedan od najvećih zavodnika Holivuda šokirao je javnost nakon što je rekao čime neguje kožu lica 

foto: EPA-EFE/JEON HEON-KYUN
foto: EPA-EFE/JEON HEON-KYUN

Tom Kruz godinama privlači pažnju javnosti ne samo zbog svoje maestralne glume, već i zbog izgleda.

 

Miljenih ženskog dela publike u poslednjih nekoliko godina često je bio na udaru kritika, jer se podvrgavao estetskim tretmanima, koji, reklo bi se, nisu davali dobre rezultate.

 

 

Tako smo više puta imali priliku da ga vidimo otečenog, sa izdeformisanim licem, a nedavno je usledilo nešto još gore.

 

Naime, Tom je pokušao da objasni da on zapravo ne koristi botoks, već jednu potpuno drugačiju metodu.

 

- Čini se da je Tom preterao s injekcijama protiv bora i filerima, što je zapravo negativno uticalo na njegov izgled. Bez pažljivog razmatranja strukture lica pacijenta, rezultat zahvata može biti iskrivljen i neprirodan izgled - rekla je jednom prilikom vrhunski estetski hirurg Nila Raja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tom Cruise (@tomcruise)

 

Tom je demantovao sva pisanja medija da je išao na ulepšavanje, ali je potvrdioi nešto što je zgrozilo ljude širom sveta. Kako kaže, već nekoliko meseci koristi ptičiji izmet kako bi mu lice bilo zategnuto i lepo.

 

Izvor blizak glumcu otkrio je da njegova koža nikada bolje nije izgledala, a sve zahvaljujući skupom tretmanu. Ova metoda uključuje mešanje izmeta slavuja sa pirinčanim mekinjama i vodom, a smesa se nanosi na lice kao maska.

 

- Tom se ne bavi botoksom ili operacijama, ali posvećuje veliku pažnju svim novim prirodnim tretmanima. Nedavno je počeo da eksperimentiše sa tretmanom ptičijeg izmeta, tačnije slavuja, a to mu je preporučio holivudski prijatelj i rezultati su bili fantastični - rekao je izvor.

 

 

makonda-tracker