iznenađenje... ili ne baš?

Čak je i njegova žena je ŠOKIRANA: NIKAD ne biste pogodili ko je zvanično najseksepilniji muškarac na svetu

0

Magazin People svake godine tradicionalno dodeljuje laskavo priznanje "Najseksepilniji živi muškarac" poznatim ličnostima, a ove godine je izbor takav da je i sam glumac koji je dobio ovu titulu iznenađen ― kao i njegova supruga

foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia
foto: JosiahW / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ako pitate uredništvo časopisa o poznatima People, najseksepilniji muškarac na svetu je ― Pol Rad (52)!


Glumac koji je zvezda filma Ant-Man, a široj publici je najpoznatiji po ulogama u brojnim holivudskim komedijama, priznao je da je svestan da će mnogi biti u šoku kada čuju ovu vest.

 

Svestan sam da će ljudi, kad čuju da sam izabran za ovo, reći: "Šta?" i to nije lažna skromnost. Postoji mnogo momaka koji bi ovaj epitet trebalo da dobiju pre mene ― ističe Pol.


Njegova supruga Džuli je, takođe, bila šokirana kad je saznala da je udata za najseksepilnijeg živog čoveka.

 

Pol Rad
foto: Image Capital Pictures / Film Stills / Profimedia

Ali, znate, bila je veoma slatka u tom trenutku. Posle malo kikotanja i prvobitnog šoka, rekla je: "Oh, dobro je da su i oni shvatili". I to je bilo tako slatko. Verovatno nije mislila iskreno, ali šta drugo da kaže ― našalio se Rad.


On je priznao da očekuje mnogo šale na svoj račun od strane prijatelja, jer bi verovatno i on tako zbijao šalu s njima kad bi dobili ovakvu titulu.


Tako i treba, mislim, i ja bih to radio. Ipak, privajam ovu titulu! Neću pokušati da budem prizeman, već pravim vizit-karte, ali moji prijatelji će me uništiti. To i očekujem od njih, zato mi i jesu prijatelji ― ističe Pol.

 

Pol Rad
foto: PA Images / Alamy / Alamy / Profimedia

Glumac se ovako pridružio spisku superslavnih i atraktivnih muškaraca koji su ranijih godina poneli ovo priznanje, a na njemu su Bred Pit, Majkl B. Džordan, Tom Kruz, Šon Koneri, Mel Gibson, Džordž Kluni, Idris Elba, Džon Ledžend...


Pol je najviše pažnje privukao u ulozi Čoveka-mrava u istoimenom filmu iz 2015. godine, ali je ljubiteljima holivudskih komedija odlično poznat odavno, pre svega zbog uloga u filmovima Knocked Up, The 40 Year Old Virgin, This is 40 itd, a ljubitelji serije Friends ga pamte kao Majka, Fibinog dečka.

 

 

makonda-tracker