ipak kraj

"HVALA SVIMA NA LEPIM REČIMA I PODRŠCI..." Dženifer Lopez ipak raskinula veridbu, potvrdila emotivnim saopštenjem

0

Mislili su da će ostariti zajedno, ali su ipak rešili da ostanu prijatelji

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica i glumica Dženifer Lopez i nekadašnji bejzbol igrač Aleks Rodrigez ipak su raskinuli, potvrdila je muzička diva.


Par, koji je zajedno od 2017, a vereni su od 2019. godine, rešio je da stavi tačku na svoju vezu i da nastave dalje kao prijatelji. Štaviše, oni ostaju u tako dobrim odnosima da su izdali zajedničko saopštenje za medije kako bi prekinuli sve spekulacije.

 

Shvatili smo da bolje funkcionišemo kao prijatelji i radujemo se tome što ćemo nastaviti da radimo zajedno i podržavamo se u zajedničkim poslovima i projektima. Želimo jedno drugom i deci sve najbolje. Iz poštovanja prema njima, jedini komentar koji imamo jeste da se zahvaljujemo svima koji su uputili lepe reči i podršku — stoji uz izjavi bivšeg para.

 

1 / 11 Foto: Instagram


U martu ove godine prvi put je objavljeno da su Džej Lo i A-Rod raskinuli veridbu, nakon čega su oni uslikani kako se ljube u Dominikanskoj republici, gde Dženifer trenutno snima novi film. Pevačica je potom saopštila da nisu raskinuli, već da rade na svojoj vezi.


Kako su mediji tada pisali, za nestabilnosti u njihovoj ljubavi kriva je Aleksova tajna veza s lepoticom i riajliti zvezdom Medison Lekroj.

 

1 / 4 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker