tviter gori

MUNJEVITO NESTAJE S MREŽA, LJUDI JE MASOVNO DELE: Fotografija Kloi Kardašijan izazvala UZBUNU na kardašijanski način

1

Kris Džener, "mamadžerka" sestara Kardašijan i Džener, ovog puta je izgubila kontrolu nad sadržajem koji se o njenim ćerkama pojavljuje na internetu i daje sve od sebe da reši problem. Odnosno, ono što ona i njene ćerke smatraju problemom.

foto: Instagram
foto: Instagram

Na društvenim mrežama pojavila se, naime, fotografija Kloi Kardašijan koja je navodno nastala tokom uskršnjih praznika i porodične proslave u Kaliforniji.

 

Kloi je s porodicom uživala pored majčinog bazena i tom prilikom je nastala fotografija na kojoj starleta pozira u bikiniju animal printa. U pitanju je fotografija bez imalo intervencija u vidu fotošopa i filtera, a na internetu ju je navodno slučajno objavila jedna Kloina saradnica.


Na pomenutoj fotografiji Kloi izgleda odlično, ali ipak ni nalik onome što viđamo na njenom profilu na Instagramu — koža joj nije tako zategnuta i preplanula, grudi joj nisu ni velike ni toliko čvrste, struk joj nije toliko uzak... Drugim rečima, izgleda realno i kao svaka druga devojka. To je Kardašijanove očito nedopustivo.

 


Kako piše Dejli mejl, PR tim ove porodice odmah se dao u "akciju" i masovno prijavljuje ovu fotografiju gde god se na internetu pojavi, navodno zbog kršenja autorskih prava, pa ona tako vrlo brzo nestaje. Ipak, ne dovoljno brzo — korisnici društvenih mreža koje silno zabavlja ovaj "skandal" nastavljaju da je objavljuju i Tviter je preplavljen Kloinom fotografijom u bikiniju. Mnogi biraju da je dele pored fotografija u kupaćem kakve ova rijaliti zvezda obično deli kako bi ukazali na to koliko poznate ličnosti menjaju svoj izgled i šalju pogrešnu slikuo sebi.

 


Fotografija je snimljena tokom privatnog porodičnog okupljanja, a pomoćnica ju je greškom objavila na mrežama. Kloi izgleda lepo, ali ona je vlasnica autorskih prava i jednostavno ne želi da internetom kruži fotografija koja nije ni bila namenjena za objaviljivanje — kaže Kloina najbolja drugarica i glavna direktorka marketinga brenda KKW Trejsi Romulus.


Štaviše, navodno se u sve uključio i pravni tim sestara Kardašijan, koji preti tužbama zbog objavljivanja ličnih i poverljivih podataka.

 

Zato ukoliko nekada gledajući fotografije poznatih pomislite da izgledate neuporedivo lošije, razmislite još jednom...

 

 

makonda-tracker