zanimljive činjenice

OBOŽAVAJU GA ŠIROM SVETA, A OVE DETALJE MALO KO ZNA: Nikada ne biste pogodili čime se Tom Henks bavio PRE GLUME!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 2

Apoteka

10-07-2020 12:49h
Možda i sad glumi ministra Šarčevića, ali samo likom.

dzudzabasadzija

29-07-2020 10:38h
Garantujem!Nikada necete pogoditi cime sa bavio moj deda,pre nego sto je postao seljak!?Nema teorije ni da saznate ko je,odakle je,niti kako se zvao?!Umro je u 65-oj godini zivota,neka mu je laka zemlja i pokoj dusi.Neka pociva u miru,zasluzio je.Pojma nemate da je tokom svog zivota doziveo i proziveo sudbinu,koju retko kome zelim.Otac mu je poginuo u Kumanovskoj bici,tako da je kao najtarije dete,preuzeo brigu o bratu i sestri,naravno,uz pomoc majke.Brata su mu streljali Nemci u Kragujevcu,o istom "trosku" sa djacima,profesorima i drugim neduznim gradjanima Srbije.Nije imao ruopis!Nego krasnopis!Zavrsio je cetiri godine Osnovnog Fakulteta,bez Akademske ttitule.Za ostale,nize razrede,gimnazija i drugih fakulteta,nije imao pare!Mozak?NA PRETEK!I bas ga je koristio!Voleo je casicu!Ne praznu!Na velicinu nije gledao!Daj sta das,samo daj!Lako cemo da dopunjujemo!Obozavao je rec:"ZIVEli!",uz daj Boze zdravlje!Upamtio sam sve njegove "molitve"!Izrazavao ih je tako socno kroz prelepe psovke,koje su izvirale iz,kod njega,nepresusnih izvora!Ja sam hteo i da ih usavrsim!?Dogurao sam do "drzavnog ispita",i tu zamalo ne zaglavih na robiju!?Naime,to nije sala!Drzavni ispit,nije mogao da ne okrese malo i drzavu,a to boli,tamo neke.Na srecu,imao sam "mentora",koji me je odvratio,od polaganja "mastersa".Da ne zaboravim!Mnogo je voleo,da "na podnu",za neupucene,"u podne",prilegne u prvu ladovinu,(bez "H").Jednom se cak i grdno prehladio,jedva ga spasise doktori!Da li znate o kom se deki radi??
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: