PROŠLI PUT SU BRAK SPASAVALI TRUDNOĆOM

PREVARILA GA S OVIM POZNATIM REPEROM?! Megan Foks se DEFINITIVNO razvodi, ostavljeni suprug poručuje – UVEK ĆU JE VOLETI

0

Kada se prošli put pisalo da se rastaju, glumica je iznenada zatrudnela, a ovog puta, čini se, više nade nema.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre nekoliko dana pisalo se da se glumci Megan Foks i Brajan Ostin Grin razvode nakon 10 godina braka, tokom kojeg su dobili trojicu sinova, a sada je i zvanično!


Glumac je odlučio da progovori, pa je potvrdio ovaj trač i dodao da su Megan i on želeli da pokušaju ponovo, ali nisu uspeli u tome. On je otkrio i da je on taj koji je ostavljen i da ne isključuje mogućnost da ostanu prijatelji.

 


Uvek ću je voleti. Znam da će i ona voleti mene, jer su ono što smo mi imali i naša porodica nešto veoma posebno – izjavio je Brajan.


Megan je nedavno viđena kako s reperom Mašin Ganom Kelijem uzima hranu u jednom restoranu, a par se navodno upoznao na snimanju Meganinog novog filma Midnight In The Switchgrass. Reper je ranije dovođen u vezu s Kejt Bekinsejl i Demi Lovato.

 

1 / 4 Foto: Profimedia


Glumičin suprug istakao je da je atmosfera u njihovom domu bila čudna u poslednje vreme, što je on pripisivao umoru.


Dao sam joj nekoliko nedelja, mislio sam da će se stvari vratiti u normalu, da je samo umorna jer je imala naporna snimanja – iskren je Brajan Ostin Grin.


Mediji javljaju da još uvek nisu podneti papiri za razvod, ali da glumci više ne žive zajedno.

 

Ovako je to izgledalo u danima sreće...

 

1 / 5 Foto: Profimedia

 

 

makonda-tracker