samo će birati pol

UMETE LI UOPŠTE OVO DA PROČITATE?! Biznismen i pevačica dali detetu najotkačenije ime koje smo do sad čuli!

1

Dok se svet i dalje oporavlja od iznenađenja što će milijarder i njegova devojka čekati da njihovo dete samo odluči kojeg je pola, stiže novo: njegovo nesvakidašnje ime.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Elon Mask, osnivač kompanija SpaceX i Tesla, saopštio je pratiocima na društvenim mrežama da je postao tata sedmi put, ali je otkrio samo da su mama – pevačica Grajms – i beba dobro.


Internet su odmah preplavile šale o bebinom mogućem imenu, kao ona da Masku ispada kašika na pod, a Grajms za taj zvuk kaže da je prelepo ime. Javnost nije razočarana: par je odabrao zaista neobično ime.

 

Kako javlja BBC, njihovo dete zvaće se X Æ A-12, a ponosna mama na Tviteru je objasnila kako su odabrali baš ovo „ime“. Ona je istakla da je to spoj nepoznate varijable X, ligature Æ, Maskove i Grajmsine omiljene vrste aviona i početnog slova njene omiljene pesme „Arhangel“.

 

foto: Profimedia

TMZ piše da će par verovatno morati da registruje dete pod nekim drugim imenom jer je u Los Anđelesu zabranjeno koristiti brojeve i simbole u imenu, odnosno po zakonu je moguće dati ime sastavljeno samo od 26 slova alfabeta.

 

 

makonda-tracker