kraj ljubavi

RAZVOD TEŽAK 500 MILIONA: Amal i Džordž Kluni rešili da stave tačku na BRAK, evo šta je dovelo do KRAHA!

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 12

Svasta

03-05-2020 20:42h
Dobar izgovor, ja nemam te pare ali imam kucnu pomocnicu koja ide iza mene i sredjuje stvari da mi zena ne bi gundjala, sto je pre radila dok nisam zaposlio pomenutu pomocnicu

To ti kazem

04-05-2020 09:20h
@Svasta
To je i meni upalo u oci - bas Amal ide za njim i sklanja. Aha.
Sa druge strane izolacija je veliki test za brakove jer je promena stila zivota. Odjednom moras da se suocis sa svojom porodicom i konsekventno sa samim sobom. Ne verujem da je Dzordz boravio kod kuce toliko dugo ikada pre, tako da iako verujem da ima prostrano dvoriste gde bi se mogao prosetati - "neke daljine ga zovu".
Mozda su im dadilje otkazale pa se moraju brinuti sami o svojoj deci, sto je definitivno veci sok od toga gde je Dzordz bacio prljave carape.
Sve u svemu sto je to moja briga, pitam se... Ni ja nemam pametnija posla.

Pa neka cisti

03-05-2020 21:37h
toliko joj niko ne bi platio za nesto slicno.

mira

03-05-2020 22:02h
Kud se i upetljao sa ovom arogantnom i nadobudnom ženom ! Na prvi pogled se jasno vidi da ona voli samo sebe i da svi oko nje imaju zaduženje da se dive njenoj personi .

Žena ženi najveći monstrum

04-05-2020 08:10h
@mira
Pa, gospođo, kao i on - gospodin ubeđen u to da je najveći frajer na planeti, a kad je bio mlad, ličio je na mešanca Mitra Mirića i Ljube Aličića. Uz to je i više nego osrednji glumac, a ona je makar visoko obrazovana. Oboje su birali i izabrali jedno drugo, ali, eto, po Vašem mišljenju, sigurno je ona kriva za sve. Tako vaspitavate i svoju decu i unuke - žena je kriva za sve?

mira

04-05-2020 11:43h
@Žena ženi najveći monstrum
A vi ste za soluciju da žena nikad nije kriva ? Da li je to normalno ? Amal jasno pokazuje svoju nadobudnu prirodu , na svakoj slici je isfolirana i puna sebe . A realno , gomila kostiju , sasušena kao bakalar od prljavog i sebičnog karaktera . Vidite li kako se smeje ?

Ana

04-05-2020 15:29h
@mira
Zavist će te ubiti.

mira

04-05-2020 20:51h
@Ana
Samo imam dobro zapažanje. Prvi put kada sam ih videla stekla sam utisak o Amal koji sam i napisala i tipovala da od tog braka nema ništa . Samo malo hvalim svoju intuiciju , koja me retko kad prevari .
Kakva zavist ? Ljudi i žene kao Amal su nesrećnici , jer su uvek nezadovoljni ! Suva kao grana , to se jede iznutra !

eekaj

04-05-2020 00:04h
a gde je kucna pomocnica?
to je samo njen izgovor,ko zna sta je sve po sredi.
a i treba moci svake noci :))))

Raaza

04-05-2020 22:25h
Kad god procitam vesti o razvodima u kojima su u igri Milioni i Milijarde,nemogu a da se ne setim stiha Bore Corbice:"Nema struje zbog oluje upali sibicu,da ti vidim ribicu".Ps:Licno mislim da je Dzordz Kluni pametan covek i da je sklopio bracni ugovor.

M

07-05-2020 09:56h
Isto ce biti i sa njenom drugaricom Megan Markl. Uskoro ce i tu da zaigra mecka. U svakom slucaju ne mogu se mesati vere, religije, boja koze. Crnci (svaka cast njima) i belci ne idu zajedno. Iliti, svako svome stadu

Liki

08-05-2020 19:03h
Nena tu čuđenja. Svi smo znali ,samo je bilo pitanje vremena.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: