nižu se optužbe

POPIJE FLAŠU VINA I ZLOSTAVLJA SVE OKO SEBE: Nakon Džonija Depa, još jedna osoba optužila njegovu bivšu za nasilje

0

Holivudska glumica Amber Herd optužila je pre nekoliko godina bivšeg supruga Džonija Depa za zlostavljanje, da bi se ispostavilo da je (i) on bio taj koji je trpeo fizičko nasilje u braku

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pre četiri godine, na proleće 2016, svet je potresala porodična drama američkih glumaca Džonija Depa i Amber Herd, koji su se razvodili nakon šokantnih optužbi.

 

Nakon što je Amber Herd optužila Depa za nasilje i pokazala modrice, na sudu je dobila odštetu od sedam miliona dolara, koje je uplatila u humanitarne svrhe, Dep je najavio se da će i on sam podneti tužbu protiv nje i da je on taj koji je trpeo nasilje, što niko nije shvatio ozbiljno.

 

 

Na jesen 2019. godine, glumac je zaista to učinio, a tražio je da mu bivša supruga isplati čak 50 miliona dolara. Ovih dana pojavljuju se detalji koje Džoni Dep planira da iskoristi kao dokaz na sudu i javnost je, najblaže rečeno, šokirana, Naime, u audio-snimcima čuje se kako Amber priznaje da je Džonija gađala posuđem, a svakodnevno se pojavljuju novi detalji, između ostalog i tvrdnje da je glumica kriva što je Dep ostao bez dela prsta, da mu je ugasila cigaretu na obrazu i sl.

 

1 / 7 Foto: Profimedia

 

Sada se Džoniju pridružila Amberina bivša asistentkinj,a Kejt Džejms, koja je radila za lepu glumicu tri godine i tvrdi da je za to vreme trpela zlostavljanje.

 

Amber se često drogirala, ne rekretativno, namerno je uzimala ogromne količine droge. Uz to bi pila i alkohol, a tokom tih „napada“ pod dejstvom opijata, uništavala je sve oko sebe — ispričala je bivša asistentkinja Herdove. — Uglavnom je koristila sintetičke droge, ali i „magične pečurke“, tada je zlostavljala kompletno osoblje. Na kraju radnog vremena, otišli bismo kući, a ona je nastavljala da nam šalje poruke pune uvreda.

 

Ona je istakla da je glumica nju zlostavljala i fizički i emotivno, do te mere da je Kejt slabo jela i loše spavala, sve dok na kraju nije dala otkaz. Ona ističe da je Džoni Dep, s druge strane, bio ljubazan prema njoj.

 

 

makonda-tracker