Iskrena ispovest

"TREZNA SAM I GORE MI JE NEGO IKAD": Slavna pevačica progovorila o krizama, BOLU i poremećaju s kojim se GODINAMA borila

0

Demi Lovato je progovorila o svom poremećaju ishranu u emisiji koju vodi Elen Dedženeres.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Pevačica je progovorila o velikim krizama i teškim periodima koje je doživljavala.

 

- Nisam znala do danas to, ali živela sam proteklih 6 godina život za koji sam osećala kao da nije moj. Borila sam se sa poremećajem u prejedanju i to je bio moj primarni problem koji se pretvorio u mnogo drugih stvari. Moj život je bio kontrolisan, mada mrzim da koristim tu reč, od strane mnogo ljudi koji su me okruživali.

 

foto: Profimedia

 

Dodala je da u hotelskim sobama u kojima je odsedala nije bilo telefona, kako ne bi naručivala sobne usluge, njene narudžbine u kafićima bile su nadgledane, a voće bi iznosili iz njene sobe zbog šećera.

 

- Mnogo godina nisam imala ni rođendansku tortu. Imala sam tortu od lubenica, odnosno, lubenicu isečenu u oblik torte sa nemasnim šlagom na vrhu - i to je bila moja torta. Samo sam htela pravu tortu, a ove godine imala sam novi tim i moj menadžer mi je dao najbolju rođendansku tortu. Provela sam rođendan sa Arijanom Grande, jednom od mojih boljih prijateljica. Sećam se da sam plakala jer sam napokon jela tortu s nekim ko ništa ne traži od mene i voli me i podržava. Mislim da u nekom trenutku postaje opasno kontrolisati nekoga ko se oporavlja od poremećaja prejedanja.

 

foto: Profimedia

 

Lovato kaže da je singl  i da je fokusirana samo na sebe.

 

- Dobro smo i kad smo sami, ne treba nam partner, nisu nam potrebne različite supstance.

 

Ona govori i o svom povraćaju nakon 6 godina otkako je "trezna".

 

- Moja bulimija je bila tu i tražila sam pomoć, ali nisam je dobila. Razmišljala sam o tome kako sam trezna, ali osećam se loše. Trezna 6 godina, a gore sam nego ikad. Zašto sam trezna?

 

foto: Profimedia

 

Dodala je i da joj je simpatija Rijana.

 

- Gledajte, samo želim da se mazim s njom, okej? Možemo i da snimimo pesmu. Možda i da se ljubimo u spotu.

 

 

makonda-tracker