SVET SE SMEJE NA NJEN RAČUN

ISMEJAO JE NJIHOV BRAK, A ONDA UZDISAO ZA DŽENIFER: Evo šta Anđelina Džoli misli o šokantnom ponašanju Breda Pita

1

Nakon što se njen bivši suprug Bred Pit s podsemhom osvrnuo na njihov brak, a potom čežnjivo gledao Dženifer Aniston i veselo cvrkutao s njom, Džolijeva je navodno veoma ljuta

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Na dodeli SAG nagrada koja se održala pre nekolo večeri, svi obožavaoci Dženifer Aniston i Breda Pita kao para konačno su dobili 15 godina iščekivanu satisfakciju ― Bred je čežnjivo posmatrao suprugu koju je ostavio zbog Anđeline Džoli, izgledao je presrećno dok je ćaskao s njom, a onda ju je držao za ruku dok je ona odlazila od njega.

 

S druge strane, fanovi Anđeline Džoli nisu oduševljeni jer je glumac iste večeri održao govor u kojem je „čačnuo“ Anđelinu, a kako tvrde izvori, glumica deli njihovo osećanje.

 

Budimo iskreni, ovo je bila teška uloga. Ovaj momak je „naduvan“, skida majicu, ne slaže se sa ženom. Bilo je teško ― našalio se Bred na račun svoje role u filmu Bilo jednom u Holivudu.

 

Kako javlja The Sun, Džolijeva se „oseća izuzetno nepoštovano“ zbog ovih Pitovih reči, a naročito joj je teško palo to što se Dženifer Aniston smejala nakon ove opaske.

 

foto: Profimedia

Navodno, Anđelini je zasmetalo što se Bred Pit šalio na račun njihovih problema u braku u prostoriji punoj njihovih kolega, a izvor blizak glumici dodao je i da „ona to njemu nikad ne bi uradila“.

 

Nakon što su društvene mreže preplavile fotografije Breda Pita i Dženifer Aniston na pomenutoj dodeli nagrada, fanovi (nekadašnjeg) para posebno se naslađuju zbog toga kako bi se Anđelina Džoli mogla osećati zbog njih, zbog čega se lepa Amerikanka našla na meti podsmeha ljudi iz celog sveta.

 

Sejnt Hoaks, poznati ilustrator koji se proslavio kontroverznim i komičnim crtežima i snimcima, napravio je, štaviše, montažu kojom je otkrio kako se Anđelina oseća. On je fotografiji Anistonove i Pita dodao snimak Anđeline Džoli u kostimu veštice Grdane kako se zlobno smeje pored njih, a gotovo iz minuta u minut objavljuju se novi komentari kojima se Džolijeva izvrgava ruglu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Saint Hoax (@sainthoax) on

 

Najdalje je, međutim, otišao Njujork post, koji je objavio članak i više nego neprijatan za Anđelinu ― novinari portala su „ušli u Anđelininu glavu“, odnosno napisali kako oni veruju da Džolijeva razmišlja u ovim trenucima.

 

Dok su svi krstarili crvenim tepihom, znate šta sam ja radila? Usvajala još dece, to sam radila. Trudila sam da se da me paparaci uhvate kako radim nešto potpuno prirodno, recimo kako se histerično smejem na putu ka prodavnici. Kao što rade normalni ljudi. Ne trebaju mi vaše pohvale. Ja sam bila u Neprilagođenoj! Ja sam prokleta Lara Kroft! Ja sam učinila da kratki topovi i isprane farmerke izgledaju dobro! Vidite li kako ju je ščepao za zlob? To nije zdravo ― i to vam kaže neko ko je nosio bočicu krvi oko vrata. Slušaj me, Vilijame Pite! Ti. Je. Nećeš. Vratiti ― piše, između ostalog, Njujork post i podseća na niz incidenata i zanimljivosti iz Anđelinine prošlosti na crvenom tepihu, kao kada se poljubila s rođenim bratom ili kada je sve vreme pokazivala fotografima nogu kroz šlic.

 

Ovih dana sigurno nije lako biti Anđelina! Srećom, ona je pronašla način da bude srećna, a više o tome čitajte OVDE.

 

 

makonda-tracker