skromnija je nego što deluje

SANJA DA BICIKLOM ODE PO HLEB: Dženifer Lopez ispričala kako zamišlja život IZ MAŠTE i svi su iznenađeni

1

Ako ste mislili da svetske superzvezde uživaju u svojoj megapopularnosti, prevarili ste se— nije im baš uvek lakše nego nama.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Tokom više od trideset godina karijere, Dženifer Lopez ostvarila je mnogo snova: snimila je veliki broj muzičkiha albuma, bila zvezda uspešnih holivudskih filmova, održala izuzetno posećene koncerte za pamćenje, osvojila brojna priznanja… Međutim, neke njene želje ostale su neostvarene, a po svemu sudeći teško da će ih uskoro lako ostvariti, budući da je paparaci prate na svakom koraku.

 

 

Kako je ispričala, ona mašta da napusti Ameriku i preseli se u neki manji italijanski grad ili na Bali, gde bi živela jednostavnim životom i uživala u sitnicama koje čine svakodnevicu običnog čoveka.

 

1 / 14 Foto: Profimedia

 

Izgradila bih život koji je jednostavniji. Otišla bih biciklom da kupim hleb, stavila ga u korpu, otišla kući, namazala džem, jela, slikala, ili bih sedela u stolici za ljuljanje i uživala u pogledu na drvo masline ili hrasta i mirisala. Imam takve fantazije — iskrena je Džej Lo.

 

Pevačica i glumica podelila je ovo neočekivano priznanje u intervjuu za magazin Vanity Fair, u kojem je otkrila da prednost u svojoj karijeri ipak daje filmu.

 

Rekla bih da su ples i muzika moje prve ljubavi, ali da je gluma ljubav mog života — izjavila je ona.

 

 

makonda-tracker