mnogo uspone i padove

ŽIVOT OVE SLAVNE LEPOTICE PREPUN JE AFERA I SKANDALA: Bivši ju je VARAO u javnosti, a kasnije je postao KUM NJENOM DETETU!

0

Od pankerke, preko balerine, pa sve do slavne glumice i modela, životni put Elizabet Harli je kao sa filma!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ova poslovna žena svoju je karijeru počela graditi pre više od trideset godina, a od tada do danas prošla je brojne životne faze.

 

Ipak, iako se čini kako je za Elizabet Harli sve oduvek teklo glatko, njen put do slave i uspeha zapravo je poprilično atipičan. Naime, ova lepa dama svoj prvi posao modela dobila je s 29 godina! U dobi kada mnoge manekenke već polako silaze s modnih pista jer se smatra da su prestare za to, Liz je tek zakoračila u svet modelinga i na iznenađenje mnogih – pokorila sve pred sobom.

 

Iako ju većina prepoznaje kao Britanku izražajnih očiju i duge smeđe kose, Liz je svoje detinjstvo i tinejdžerske dane provela bojeći kosu u drečavo ružičasto i noseći crnu odeću. Pevala je u pank bendu i ta faza potrajala je dobrih deset godina, a nakon nje usledilo je nešto potpuno drugo – Liz se posvetila klasičnom baletu.

 

Shvatila je da žestoki pank možda ipak nije za nju, pa se okrenula mnogo nežnijem izdanju – tri godine bila je profesionalna plesačica, a svakodnevno je pohađala satove klasičnog baleta. Ipak, iz baletske škole izbačena je kada je usred semestra pobegla s tadašnjim dečkom na grčka ostrva kako bi se odmorila i išla na žurke...

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Pravi zaokret u Lizinom životu dogodio se ranih 90-ih kada je stupila u vezu s tada britanskim glumcem Hjuom Grantom. Grant je svuda vodio Elizabet, koja tada nije imala razvijenu karijeru niti je sanjala o tome da bi i sama mogla postati slavna glumica. Kada je upoznala Granta, Liz je bila tek mlada devojka željna uspeha i koja nije dobijala uloge uprkos tome što je stalno išla na audicije. Upoznali su se 1987. na snimanju jednog španskog filma, te su ubrzo postali par, a njihovu su vezu obeležili mnogi skandali.

 

Najpoznatiji je slučaj u kojem je Grant uhvaćen sa prostitutkom na javnom mestu, zbog čega je bio zakonski gonjen, ali Liz mu je sve oprostila. Naime, par je tada bio u vezi 8 godina i navodno su prolazili kroz ljubavnu krizu.

 

Uprkos medijskom linču, Liz je ostala uz Granta...

 

Nastavak na sledećoj strani...

foto: Profimedia

Ipak, nakon 13 godina veze par je objavio da se rastaje u odličnim odnosima, a prijatelji su i danas.

 

Ona je rodila jednog sina, Damijana, s kojim je danas u vrlo bliskim odnosima, a majka i sin poznati su i po neverojatnoj fizičkoj sličnosti.

 

Damijanovo rođenje nije prošlo bez skandala. Naime, njegov otac, američki biznismen Stiv Bing, nije ga hteo priznati i tvrdio je kako je s Liz imao tek kratku i nevažnu aferu. Na kraju je tek po nalogu suda nakon utvrđenog očinstva priznao sina, ali nikada nije igrao aktivnu ulogu u njegovom životu. Ipak, Hju Grant lično krstio je dečaka i njegov je kum!

 

Sa narednim partnerom, Indijcem, stupila je 2007. u brak, ali rastali su se nakon par meseci. Šuškalo se da je razvod njena nevera. Tri meseca nakon razvoda verila se sa igračem kriketa iz Australije, ali dve godine posle veridbe raskinuli su na ružan način.

 

Danas je Liz Harli vrlo popularna i privlači pažnju svojim neverovatnim izgledom!

 

 

 

makonda-tracker