BIO JE FATALAN

ON JE BIO MRAČAN I OPASAN MOMAK, A JA ČISTA, DOBRA DEVOJKA: Priča o strastvenim i burnim romansama TRAGIČNO preminulog rokera s POZNATIM damama nikoga neće ostaviti ravnodušnim (FOTO)

0

Sve njegove veze bile su osuđene na propast...

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by latestcelebritygossip (@latestcelebrityscoop) on

 

Do 1991. njihova veza postala je klimava pa je Kajli iz Japana odletela za Njujork samo da bi raskinula s njim uživo. Ona ni danas ne zna da kaže zbog čega je to uradila.

 

 

- Pao je na pod i plakao. Nisam znala šta da radim, nije mi bilo jasno šta se događa. Samo znam da je bio slomljen. Nikad ranije nisam videla nekog muškarca u takvom stanju. Otišla sam prilično zbunjena, bilo mi je jako teško i znala sam da je to to. Slomio mi je srce. Moram da priznam da sam još dugo bila povređena i depresivna - ispričala je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by INXS? (@im.elegantly.wasted) on

 

Ubrzo posle raskida, Hačins je ušao u vezu s danskim supermodelom Helenom Kristensen. U vreme dok je bio kod nje u Danskoj 1992, potukao se s taksistom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Date With Versace (@datewithversace) on

 

Vraćali su se prilično pijani i drogirani iz provoda kad su na ulici stali na put taksisti. Kada je pevač hteo da se pomeri, taksista je izašao iz automobila i premlatio ga tako da je glavom udario u pločnik i zadobio frakturu lobanje i oštećenje mozga.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sam McRae ™ (@samwisejunior) on

 

Nekoliko dana je odbijao da ode kod lekara, zbog čega je potpuno izgubio čulo mirisa, a delimično i ukusa. Helena je ispričala da je proveo skoro mesec dana ležeći u mraku u njenom domu “povraćajući krv i odbijajući hranu”. Postao je “mračan i ljut”, svedoči bivša manekenka u dokumentarcu, a biografi tvrde da je to bio okidač za depresiju koja će ga pratiti do kraja života.

 

- Onesvestio se i krenula mu je krv iz usta i uveta. Mislila sam da je mrtav. Došli smo u bolnicu, ali je tada postao agresivan. Doktori su pokušavali da mu pomognu, ali on ih je sve gurao - opisala je Helena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by jasper (@jasperk1972) on

 

Razišli su se 1995. kad ju je on varao sa voditeljkom i novinarkom Polom Jejts. Ona je u to vreme još bila u braku s Bobom Geldofom, s kojim je imala troje dece. Sledeće godine se razvela od Geldofa, a dva meseca kasnije rodila je Majklovu kćerku Hevenli Hirani Tajger Lili.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ?? 90s Culture UK (@90scultureuk) on

 

U filmu se opisuje da je zbog svega toga Majkla razdirao osećaj krivice jer je sam doživeo razvod roditelja i njegove ružne posledice. Imao je osećaj da on radi istu stvar.

 

Nastavak na sledećoj strani…

 

makonda-tracker