SEKSI TAJNA

ONA JE UZORNA SUPRUGA I MAJKA, ALI… Irina Šajk otkrila da je na crvenom tepihu VRLO nevaljala (FOTO)

0

Manekenka ima svoje male tajne kojima, kako kaže, sama sebi podiže samopouzdanje

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Irina Šajk je jedna od najtraženijih manekenki današnjice i ujedno prva Ruskinja koja se pojavila na naslovnici izdanja “Sports Illustrated Swimsuit”. Nosila je revije svih najvažnijih dizajnera, ali i snimila kampanje za najjače brendove.

 

Otkako je postala majka Leje, koju je dobila u vezi s holivudskim glumcem Bredlijem Kuperom, Irina je svoju modnu karijeru ostavila pomalo po strani, ali se sada se vraća na velika vrata.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Sve je počela velikim intervjuom za čuveni magazin W povodom najnovije kampanje donjeg veša koju je snimila za jedan poznati brend.

 

- Živimo u 21. veku, ali uprkos tome, ljudi me i dalje pitaju šta to za mene znači biti seksi? Nije tu reč o tome da staviš push-up grudnjak, crveni ruž i štikle. Svaka je žena seksi na svoj način. To je nešto što izvire iz tebe i nije poenta da to pokazuješ na sve strane. Za mene je seksi i žena odevena u odelo i patike. Sve zavisi od toga kakav ti je karakter, kako se krećeš, kako govoriš, to je seksi - otkrila je Irina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Ona je dodala da joj najviše samopouzdanja daje udobno donje rublje.

 

- Najudobnije donje rublje mora na vama biti kao druga koža i ne želite da osetite žicu brushaltera kako vam se zabija u kožu. Volite i poštujte svoje telo. Budite puni samopouzdanja – poručila je ona.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Kako i sama priznaje, kao petnaestogodišnjakinja nije imala nimalo samopouzdanja, posebno što je bila premršava, zbog čega su je vršnjaci zadirkivali. Međutim, sada kada je postala majka, sve se promenilo.

 

- Uvek kažem da je činjenica da sam postala majka jedna od najboljih stvari na svetu. Ne mislim da mi je to promenilo život, ali me je promenilo u smislu da se bolje osećam. Porodica je najvažnija stvar na svetu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by irinashayk (@irinashayk) on

 

Ono što će se najviše svidjeti muškim obožavaocima jeste njeno priznanje da na crvenom tepihu ispod glamuroznih haljina retko kada nosi donji veš.

 

- Sve zavisi od toga koliko imaš samopouzdanja, kao i o tome kakva je haljina. Ipak, uglavnom ispod njih ne nosim nikakvo donje rublje

 

makonda-tracker