SJAJNA VEST

NEĆETE NI PRIMETITI DA FALI DŽEJMS GANDOLFINI: Oduševićete se kad čujete KO će glumiti mladog Tonija Soprana u filmu o legendarnim italijanskim mafijašima (FOTO)

0

Ma, nisu mogli da nađu bolju opciju...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Da je slavni glumac Džejms Gandolfini danas još uvek živ, bio bi i te kako ponosan na svog devetnaestogodišnjeg sina Majkla, koji je odlučio da krene njegovim stopama i ostvari se kao glumac.

 

A kako bolje da je započne, nego ulogom mafijaša Tonija koja je njegovom ocu donela ogromnu slavu. U pitanju je, naravno, filmska adaptacija jedne od najpopularnijih televizijskih serija o italijanskoj mafiji “Porodica Soprano”, čiji događaji nekoliko godina prethode onima u seriji.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Gandolfini (@mgandolfini) on

 

Film, radnog naziva “The Many Saints of Newark”, nastao je na osnovima popularne HBO drame, koja je svetlost dana ugledala još davne 1999. godine i emitovala se punih šest sezona, a upravo uloga Tonija Soprana je Džejmsu Gandolfiniju donela je nagrade Zlatni globus, SAG i Emi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Reel Wrap (@reelwrappodcast) on

 

Nažalost, da svog sina vidi na ekranu, Džejms Gandolfini nije doživeo, budući da je 2013. godine, nakon srčanog udara, preminuo u 51. godini života.

 

- Velika je čast nastaviti očevim utabanim stazama i postati mlađa verzija Tonija Soprana. Oduševljen sam što imam priliku raditi s Dejvidom Čejsom, kao i ostatkom neverovatno talentovanog tima koji je okupio za film “The Many Saints of Newark” - kazao je Majkl.

 

makonda-tracker