verovali ili ne

Porođaj bez ijednog uzdaha i vriska: Bizarna sajentološka pravila kojih su se pridržavale supruge Toma Kruza

1

Tri slavne dame koje su bile u braku s glumcem Tomom Kruzom, najpoznatijim sajentologom na svetu, morale su da poštuju sulude zakone ove religije.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Ne zna se da li je čudnija veza Toma Kruza sa sajentologijom ili sa ženama sa kojima je bio u braku. Sve njegove žene su morale da se povinuju jezivim pravilima koja su im bila nametnuta. Nije ni čudo da je već duže vreme sam.

 

Crkva preduzima radikalne mere: Tom Kruz se povredio, a svet je zapanjen time koga sajentolozi optužuju

 

Sajentološko bračno savetovalište

 

Mimi Rodžers je uvela Toma u sajentologiju i navela ga da odlaze na "savetovanje". To znači da "kvalifikovana" osoba iz sajentološke crkve postavlja pitanja paru i predlaže metode pomirenja bliske učenju te "crkve". Kasnije su istom savetovanju morale da se podvrgnu i Nikol Kidman i Kejti Holms.

 

Ostaješ u braku do 33.

 

1 / 2 Foto: Profimedia

 

Ok, ovo nema veze sa sajentologijom, ali je jako uvrnuto. Tom Kruz i Nikol Kidman su bili u braku 11 godina. Oboje u javnosti nisu govorili mnogo o razlozima za razvod. Razveli su se 2001. kada je Nikol imala 33 godine. Tom se i od Mimi Rodžers razveo kada je ona napunila 33, iako je šest godina mlađi od nje. I pogodite koliko je Kejti Holms imala kada su se 2012. razveli?

 

Da, u pravu ste!

 

Nastavak na sledećoj strani.

makonda-tracker