Tada sam prvi put to pomislila...

Seks i grad vs. ljubav i porodica: Dramatično priznanje Kim Katral od kojeg je svet zanemeo

1

Glumica Kim Katral osvojila je svet u ulozi Samante Džouns u seriji "Seks i grad", a kasnije i istoimenom filmu. Baš kao i voljena junakinja, Kim je uvek bila stoprocentno skoncentrisana na posao, međutim to nije baš uvek bio slučaj...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Naime, postojao je period kada su Kim Katral i njen tadašnji suprug radili na osnivanju porodice. Ipak, njihova želja nije se ispunila. Glumica je razgovarala na tu temu, i otkrila delove slagalice koji su nedostajali javnosti kako bi se sklopila celokupna slika stvari.

 

Prva fotografija devojke popularnog glumca iz serije Seks i grad: Skromna brineta osvojila njegovo srce (FOTO)

Imala sam 40 godina kada sam počela da snimam seriju, moj tadašnji muž i ja smo želeli dete. Planirali smo veštačku oplodnju. Ali, ja sam na snimanju bila po 19 sati na dan. Moj radni dan bi počeo pre 5 ujutro, a završio oko 2 ujutru. I shvatila sam da ne mogu da se posvetim procedurama veštačke oplodnje, a tome moraš da se posvetiš ako želiš da uspe. Tada sam prvi put pomislila da možda ipak neću imati dete, nikad", rekla je Kim.

foto: Profimedia

Sa koleginicama, pak, nije imala nameru da stvara prijateljski odnos.

 

Fanovi razočarani i ljuti: Treći deo filma Seks i grad se neće snimati a samo jedna žena je glavni krivac (FOTO)

Nismo bile prijateljice, bile smo koleginice. Na neki način to je i zdrav odnos, odvojile smo privatan i poslovan odnos. One su deset godina mlađe od mene, sve imaju decu i nismo se viđale od kada smo završile snimanje serije, osim kada smo radile filmove", rekla je Kim.

Poslednji put se sa Sarom Džesikom Parker, Sintijom Nikson i Kristin Dejvis videla pre nekoliko godina.

Ekipa iz "Seks i grada" prvo je optužila Kim da je zavlačila početak snimanja trećeg filma svojim zahtevima, ali je ona kasnije izjavila da to nije istina, jer je odmah rekla da ne želi više nikada da glumi Samantu Džouns.

 

Zvezda serije Seks i grad ulazi u politiku: Slavna glumica postaje guvernerka Njujorka?

Nije stvar u novcu, ni u tome da želim više scena. Ovo je jasna odluka, ozbiljna odluka u mom životu. Završila sam jedno razdoblje i krenula u novo. Imam 61 godinu, vreme je", rekla je glumica.

foto: Profimedia

 

makonda-tracker