udahnite duboko

Bred Pit može samo da mu zavidi: Najnovije fotografije supruga Dženifer Aniston su glavna tema američkih medija (FOTO, ANKETA)

1

Zvezda serije Prijatelji skrasila se pored kolege Džastina Terua, kom vreme očigledno ne može ništa - u 45. godini on izgleda bolje nego ikada!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Otkad su ona i Bred Pit stavili tačku na svoj brak, svetska javnost stalno polemiše pati li lepa Dženifer i dalje za nezvanično najlepšim čovekom sveta.

 

Ne samo što to verovatno nije slučaj jer je prošlo više od 12 godina nego glumica izgleda presrećno i beskrajno zaljubljeno otkad je u braku sa Džastinom Teruom. Pored toga što je više puta pokazao da je pravi džentlmen i da tretira Anistonovu onako kako ona zaslužuje, jasno je da je još jedna stvar u tome igrala veliku i važnu ulogu: Džastinov izgled.

 

Uvek nasmejan, upečatljivih crta lica i besprekornog tela, on je možda i prevazišao Breda Pita - makar kada je izgled u pitanju.

 

Takav je makar na najnovijim fotografijama koje su se pojavile na internetu, a koje otkrivaju kako Teru izgleda dok vozi bicikl njujorškim ulicama... Udahnite duboko i zavirite u našu galeriju.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

A evo i Breda...

 

1 / 6 Foto: Profimedia

 

makonda-tracker