izgradnja je stala

MUKE SA VILOM OD 2 MILIONA EVRA! Haris i Melina Džinović nikako da završe velelepno zdanje (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Boginja

21-09-2020 11:27h
Koliko znam postoji zakon koji nalaze da se gradnja kuce u gradu ne moze prolongirati u nedogled. Nesto tipa, par godina i posle krecu milionski penali. Mada, neku pametnu izjavu ocekivati od Meline bio bi apsurd. A i ocekivati od nase drzave da sprovodi zakone, takodje je jalov posao. Ono sto je evidentno je da je Haris teska vucibatina i lajavi homoseksualac sa mikroskopskom cunom. Ponestalo para olosu, pa sada maltretira preduzimaca da rusi i ponovo zida vec zidano. Napravio je enormno novca na 20 pesama koje vrti 30 godina. A SARS-CoV-2 se otegao pa nema tezge

Raaza

21-09-2020 12:21h
@Boginja
Ko je uopste ovoj spodbi bosnskoj urucio drzavljanstvo Srbije?

Raaza

21-09-2020 12:47h
@Boginja
Lova je otisla u jednom pariskom lokalu.

Baki

21-09-2020 14:18h
Eeee, čova na pragu osme decenije zida kuću, pa u tim godinama se pravi grobnica, a kuću kad završi u nju će se useliti njegov zamenik ;)

Rale

21-09-2020 14:26h
@Baki
Ne znam da li je napravio grobnicu al ako nije neozbiljan je, posebno u ovo vreme korone, čas posla i nestane čoveka, kao što je bio slučaj sa nedavno preminulim političarem Momčilom Krajišnikom, nije čovek hteo da si pravi grobnicu, kao kad je pregurao Hag sad mu ne može biti ništa i ode čovek za sedam dana i onda mu našli mesto, zakopaše ga u ilovaču bez spomenika, pa će mu kasnije praviti.

Dare

21-09-2020 14:30h
@Baki
Ma to mu je garantovano, mislim, da će mu se u kuću useliti zamenik, ***, kad hoće ženu 30 godina mlađu a da je neka faca, već gabor, kad skine šešir.

Mare

24-09-2020 14:25h
@Dare
Zagooglaj, haris dzinovic bez sesira slike, a prethodno skloni decu od ekrana, xaxaxa

Nina

13-10-2020 18:21h
Poslali su pare u njen rodni Bihac, da obnove bolnicu koja je pretrpjela tesku materijalnu stetu zbog izbijenog pozara...???
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: