hrabra žena!

Trudna voditeljka pobedila virus korona: Svetlana Grubor u 7. mesecu trudnoće otkrila da joj je vakcina dosta značila

0

One je istakla da je zbog vakcine, koju je primila mesec dana pre nego što je ostala trudna, kako su je i doktori ohrabrili imala blage simptome i zbog toga lako pobedila virus. 

foto: Instagram Printscreen
foto: Instagram Printscreen

Voditeljka Svetlana Grubor se u šestom mesecu trudnoće zarazila virusom korona. Međutim, sve je prošlo, ona je virus preležala sa lakšim simptomima i sve zahvaljujući vakcini koju je primila pre nego što je zatrudnela. Sada je u 7. mesecu trudnoće i jedva čeka da postane mama po drugi put. 

 

- Mnogo sam srećna, pre svega jer sam pobedila koronu. Sama trudnoća mi protiče kako treba, posebno sad posle korone - kazala je Svetlana.

 

Ona se osvrnula i na svoju porodicu, na to da joj je teško da izabere ime za svoje dete, ali i otkrila kog je pola beba.

 

- Moj sin već ima 5 i po godina, dugo smo hteli drugo dete. Ja sam ušla u sedmi mesec, porođaj će biti u januaru. Biće još jedan dečak. Mislila sam da će biti lakše da odaberem ime, ali nije jednostavno izabrati ime za svoje dete - priča voditeljka u "Premijeri - vikend specijalu".

 

Ona je istakla i da joj u borbi sa virusom korona pomogla vakcina koju je primila mesec dana pre no što je saznala da je trudna.

 

- Imala sam baš blage simptome korone, ali vakcina mi je bila sigurnost. Kada biste pitali moje kolege ko je bio najplašljiviji i ko se najviše čuvao, svi bi rekli ja... Ne znam kako mi se to desilo. Doktor mi je rekao da ne brinem jer sam vakcinisana i tako je i bilo. Imala sam blage simptome prehlade i to je to. Apelujem na sve da se vakcinišu, nadam se da su ljudi svesni koliko je važna ta vakcina - zaključuje Svetlana.

 

 

 

makonda-tracker