mesec iznenađenja!

OVO SVAKA DOMAĆICA MORA DA ZNA: Kako olakšati svakodnevni život i zavoleti BAŠ SVE kućne poslove?

0

Moderno vreme u kom živimo nameće nam ubrzani tempo života, zbog čega se svako od nas trudi da svakodnevne obaveze što više pojednostavi i obavi ih na što brži i lakši način

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Budući da najveći deo dana provodimo na poslu, ostatak je najčešće rezervisan za dom, porodicu i kućne poslove, zbog čega svako od nas teži tome da ih obavlja na što jednostavniji način.

 

Iako su pojedina naučna istraživanja dokazala da bavljenje kućnim poslovima doprinosi zdravlju i raspoloženju, većina nas nakon napornog radnog nema previše volje da se posveti detaljnom obavljanju poslova vezanih za dom.

 

Zato je važno pristupiti im sa zabavne strane, obaviti ih sa što manje napora i za što kraće vreme, kako bi nam preostalo vremena za odmor i druženje s prijateljima i porodicom.

 

Danas je na tržištu dostupan širok spektar različitih proizvoda koji olakšavaju svakodnevicu, međutim, kada je u pitanju dom, a posebno kuhinja, važno je opredeliti se za one koji će najbolje odgovoriti na zahteve korisnika i obezbediti efikasnost i kvalitet.

 

Savršenog saveznika u svakoj kuhinji predstavljaju Tefal mali kućni aparati koji poseduju tri najvažnije karakteristike - pouzdani su, multifunkcionalni i dugotrajni, a zbog lake upotrebe i savršenih, brzih rezultata, kućni poslovi više vam neće predstavljati problem, već zadovoljstvo.

 

Tefal
foto: Promo

Poznato je da kompanija Tefal neprestano osluškuje potrebe kupaca i u skladu sa tim dizajnira proizvode koji olakšavaju svakodnevni život, a u svom asortimanu sadrži proizvode za pripremu hrane i kuvanje (miksere, štapne miksere, blendere, sokovnike, seckalice, kućne pekare, vagice, električni ekspres lonac, grilove, aparate za kuvanje na pari, mlinove za meso...), koji su neizostavni deo naše svakodnevice i umnogome olakšavaju pripremu jela i svežih sokova.

 

Osim toga tu su i pegle, aparati za vertikalno peglanje i parne stanice koje domaćice u današnje vreme s razlogom obožavaju - vrlo lako se rešavaju najtvrdokornijih nabora na tkanini, lagane su za upotrebu, vrše dezinfekciju rublja, a zbog velikih zapremina rezervoara za vodu, obezbeđuju dugotrajno peglanje.

 

Kada je reč o posuđu, svaka domaćica zna koliko je važno opredeliti se za kvalitet - kvalitetno posuđe ne samo da će olakšati pripremu jela, već predstavlja i ključ dobrih rezultata pripreme hrane. Uz adekvatno posuđe, poput Tefal tiganja koji poseduje intikator toplote i olakšava kuvanje tako što pokazuje kada je tiganj spreman za upotrebu, svakodnevno ćete uživati u ukusnoj i pre svega zdravoj hrani, budući da ovakav tip posuđa zahteva minimalnu upotrebu masnoće. Uz to, Tefal posuđe ne sadrži olovo, kadmijum i štetnu PFOA kiselinu, u potpunosti može da se reciklira.

 

Tefal
foto: Promo

Tefal je za svoje potrošače pripremio meces velikih iznenađenja - akciju kojom, zajedno sa svojim partnerima, kupcima poklanja popust od 20% za kupovinu malih kućnih aparata i Tefal posuđa!

 

Omiljeni proizvod možete nabaviti po sniženoj ceni u periodu od 01.06. do 30.06.2021.

Advertisement

 

makonda-tracker