pravi izbor za vas

NE PROPUSTITE VIKEND AKCIJU: Odaberite omiljeni model 3D sata po sniženoj ceni!

0

Iskoristite ovu sjajnu priliku i odaberite omiljeni model po izuzetno pristupačnoj ceni, ali požurite jer akcija traje do ponedeljka, 24.05. u ponoć.

foto: Promo
foto: Promo

Najpopularniji trend uređivanja enterijera jeste uz pomoć 3D satova. Oni menjaju izgled prostorije, vizuelno je povećavaju i pružaju notu interesantnosti i elegancije. Iskoristite ovu sjajnu priliku i odaberite omiljeni model po izuzetno pristupačnoj ceni, ali požurite jer akcija traje do ponedeljka, 24.05. u ponoć.

 

Ukoliko ste ljubitelj klasičnog stila, onda je sat T4341B za vas. Iako je nalepljen na zid, zahvaljujući 3D efektu izgleda kao da lebdi u vazduhu. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, sa prednje strane je plastika-akril, a pored 3D efekta imaju i efekat ogledala.

Sat T4341B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd. Izaberite da li vam se više uklapa CRNI ili SREBRNI.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo

 

Ukoliko želite malo drugačiji model, kombinaciju reči i ukrasnih detalja, predstavljamo vam sat T4333S koji je idealan za sve prostorije u kući, ali i za poslovni prostor. Drugačiji je, otmen I veoma zanimljivog dizajna. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser.
Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo

Naredni model, T4309B, postoji takođe u crnoj i srebrnoj varijanti. U pitanju su rimski brojevi, a njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika - akril sa efektom ogledala. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje

 

(baterija nije uključena u komplet).

Sat T4309B naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo

Sledeći model 3D sata, T4325S, dizajniran je kao kombinacija crtica i brojeva. Prelepe je srebrne boje koji pored 3D efekta ima i efekat brušenog aluminijuma. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma I on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Sat koristi običnu bateriju – 1,5v AA, a u kompletu se dobija papirni lenjir za precizno određivanje pozicija brojeva, kao i uputstvo sa slikama za postavljanje (baterija nije uključena u komplet).


Ovaj sat naručite klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo

 

Naredni model jedan je od najtraženijih, T4311S. Zanimljivog dizajna, mešavina brojeva različitih veličina i reči, pravi je izbor za sve koji žele prostoru da daju drugačiji izgled. Njegove razmere su 1x1 metar, materijal brojeva je eva pena, a sa prednje strane je plastika-akril. Debljina brojeva je 1, 1 cm, samolepljivi su i mogu se lepiti na sve podloge. Centralni deo sa kazaljkama je od aluminijuma i on se kači na ekser. Dužina najduže kazaljke za minute je 35cm. Izaberite da li vam više odgovara u SREBRNOJ ili CRNOJ boji.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo

 

Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd

 

Model T4310S svakoj prostoriji daje određenu notu elegancije. Jednostavnog izgleda, sa efektom visokog sjaja na površini, zaista ostavlja bez daha. Takođe ga možete videti u SREBRNOJ i CRNOJ boji.

 

Linea sat, akrilni  zidni satovi
foto: Promo


Naručite ga klikom OVDE ili pozivom na broj telefona 011/442 0502 svakog radnog dana, po sniženoj ceni od 2.190 rsd.

 

* Svaki sat ima garanciju od 2 godine.

** Klikom OVDE pogledajte celokupnu ponudu.

 

 

 

 

makonda-tracker