šta vi mislite?

Svet ne može da se složi kojoj bolje stoji: Melanija Tramp i Sindi Kroford u identičnim haljinama (FOTO, ANKETA)

0

Supruga Donalda Trampa je definitivno jedina prva dama koja može da se poredi sa supermodelom!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Boja je ovih dana u trendu! O tome svedoče dame poput Viktorije Bekam i Rite Ore, koje su nedavno pokazale svima moć jarkih, skoro pa drečavih boja birajući modele u narandžastoj, zatim lajm i kivi zelenoj, piše Elle.

 

On nije običan predsednik, ali ni ona nije obična prva dama: Melanija Tramp u izdanju za koje bi se malo koja supruga predsednika osmelila (FOTO)

 

Verujte, izgledaćete sveže, zanosno i moderno ako se pre opredelite za crvenu, ciklamu, žutu, neon zelenu, nego za basic ali monotone boje kao što su nude, siva, crna, pa čak i bela.

 

Toga su svesne i Melanija Tramp i Sindi Kroford, koje su u roku od samo nekoliko dana prošetale identične Michael Kors haljine u plavoj boji.

 

 

A post shared by Cindy Crawford (@cindycrawford) on

 

Premijera je pripala čuvenom supermodelu, omiljenoj nam Sindi, koja je u Veneciji ponela ovu uzanu, midi haljinu, bez rukava sa dvorednim, dekorativnim dugmićima u predelu bokova, s obe strane suknje.

 

Žene maštaju da imaju muža kao ona: Sindi jednom porukom rasplakala Holivud (FOTO)

 

Model koji je potpuno u stilu devedesetih, impresionirao je i prvu damu Amerike.

 

foto: Profimedia

Naime, Melanija je pomenuti model ponela prilikom zvanične posete predsednika Paname i njegove supruge državnom vrhu Amerike.

 

A post shared by @italkfashionandstyle on

 

 

makonda-tracker