bez konkurencije

On nije običan predsednik, ali ni ona nije obična prva dama: Melanija Tramp u izdanju za koje bi se malo koja supruga predsednika osmelila (FOTO)

0

Ovaj komad možete videti na tinejdžerkama i modnim blogerkama, ali i na prvoj dami Amerike. I u njemu izgleda fantastično!

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Donald i Melanija Tramp vratili su se u Belu kuću nakon što su jednu noć proveli u odmaralištu Kemp Dejvid, a pažnju paparaca posebno je privukao autfit američke prve dame. Iako on nije predsednik na kakvog je Amerika navikla, jedno je jasno: ni Melanija nije svakidašnja prva dama, jer se usuđuje da eksperimentiše kada je reč o modi i gotovo da ne pravi greške.

 

Detalj zbog kojeg je Tviter eksplodirao: Melanijin otac je stigao u Belu kuću i svi pričaju samo o jednoj stvari (FOTO, ANKETA)

 

Ovog puta, ona je odabrala skinny jeans, i to model koji bi lako istakao bilo kakav nedostatak na njenom telu. Međutim, Melanija izgleda tako da su ove pantalone bile savršen izbor!

 

Supruga predsednika Sjedinjenih Američkih Država pojavila se na travnjaku Bele kuće u maslinastozelenim farmericama modne kuće J Brand Maria koje koštaju čak 188 dolara, beloj košulji koju je uvukla u pantalone, a od aksesoara je imala tote torbu marke Celine.

 

Ovu sjajnu kombinaciju upotpunila je sandalama koje potpisuje Manolo Blahnik.

 

1 / 3 Foto: Profimedia

 

Jednostavna, ali veoma efektna kombinacija!

 

Pogledajte još:

 

I Keri Bredšo bi zaljubljeno uzdahnula: Melanija Tramp obula stare cipele i toliko su lepe da joj baš niko nije zamerio (FOTO)

 

Obična bela pamučna majica i pantalone: Ovako Melanija Tramp izgleda u kućnom izdanju (FOTO)

 

 

Njen stil nešto je o čemu svet priča: 4 grada, 4 odevne kombinacije Melanije Tramp koje su ostavila i samog Donalda u senci (FOTO)

 

makonda-tracker