misle da su otkrili tajnu

Obožavaoci veruju da krije nešto važno: Jeste li i vi primetili ovu promenu kod Kejt Midlton? (FOTO)

0

Vojvotkinja od Kembridža na svakom koraku oduševljava zaljubljenike u modu svojim stilom, a u proteklih mesec dana događa se nešto što je malo ko očekivao od lepe princeze.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Supruga princa Vilijama u poslednje vreme izgleda bolje nego ikada, a sve je zaslužna činjenica da je potpuno transformisala svoj look. To je, međutim, činila korak po korak, tako da smo jedva primetili kada je transformacija bila gotova!

 

Svaka žena zna da se ovo jednostavno ne slaže: Kejt u Hamburgu napravila samo jednu modnu grešku - ali neoprostivu (FOTO)

 

Kejt je najpre skratila kosu (a bob koji je ponela odmah je dobio naziv kob), zatim je počela da nosi pomalo opušteniji nakit, više štikle, a imali smo priliku i da je vidimo u haljinama s boho motivima.

 

 

Ona je, međutim, ostala odana ključnim detaljima mode rezervisane za plemkinje i političarke, pa je uvek i te kako prikladno odevena za formalne prilike.

 

Način na koji se njen stil menja podstakao je obožavaoce kraljevske porodice da se zapitaju je li sve ovo znak da Kejt krije nešto krupno od sveta - a već sumnjaju i šta.

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker