otkud joj ideja?

Svaka žena zna da se ovo jednostavno ne slaže: Kejt u Hamburgu napravila samo jednu modnu grešku - ali neoprostivu (FOTO)

0

Tokom turneje po Poljskoj i Nemačkoj, vojvotkinja od Kembridža izgleda standarno savršeno. Ipak, jednu grešku ne mogu da joj oproste ni stilisti ni potpuni modni laici.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Poslednjeg dana kraljevske turneje, Kejt Midlton i princ Vilijam obišli su hamburški Nautički muzej, a potom su uživali u koncertu Filharmonije.

 

Na svakom koraku nailazili su na divljenje svojih fanova u Nemačkoj, a internet su ponovo munjevito obišle fotografije slavnog para i - posebno - Kejtine odevne kombinacije.

 

Budući kralj Britanije danas slavi četvrti rođendan: 10 urnebesnih, neodoljivih i nezaboravnih fotografija princa Džordža

 

Međutim, ovog puta nije bilo puno komplimenata.

 

foto: Profimedia

Supruga naslednika britanskog trona ponela je haljinu boje lavande koju potpisuje novozelandsko-britanska dizajnerka Emilija Viksted, ali ona nije bila problem.

 

Modna javnost šokirala se činjenicom da Kejt baš i ne ume da kombinuje boje i da je odabrala najneprikladniju moguću torbicu iz svoje veoma bogate kolekcije!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

makonda-tracker