praktična i jednostavna

Ako želite da izgledate 10 godina mlađe ugledajte se na Slobodu Mićalović: Nova frizura glumice je zaludela Beograđanke

0

Praktična je, brzo i lako se pravi, a može se nositi u svako doba dana i noći 

Kako Sloboda Mićalović frizurom briše godine s lica?
Kako Sloboda Mićalović frizurom briše godine s lica?foto: Marina Lopičić

Koliko puta ste tokom toplih letnjih dana pomislili da biste najradije otišle kod frizera i ošišale se na kratko. Iako ponekad dosadi, lepa i negovana  duga kosa, zaštitini je znak mnogih žena. 

 

Ono što je najvažnije je da ona uvek bude čista i uredna, a ukoliko želite da postignete mladolikiji izgled i ujedno je sklonite sa ramena, kako vam to ne bi bilo vruće ova frizura je idealan izbor.

 

Čini se da to dobro zna i naša lepa glumica Sloboda Mićalović koja godinama propagira zdrav, prirodan izgled i koja punđe obožava da nosi. 

 

 

Ova frizura ne zahteva specijalno umeće, a ni mnogo vremena,  pa je jasno zašto je baš ona čest izbor mnogih žena. Savršena je gotovo za sve prilike, jer se lako uz neke detalje može pretvoriti u odličnu svečanu frizuru, a razbarušenu možete nositi u svim prilikama. 

 

 

Podignuta kosa i puštene šiške daju licu vedrinu, čineći da izgledate odmornije, svežije i opuštenije, a samim tim i mlađe.

 

U videu koji je Sloboda podelila na svom Instagram profilu možete videti kako izgleda, a vrlo lako je možete napraviti same ispred ogledala za samo nekoliko minuta. 

 

Bonus video:

 

makonda-tracker