DOBAR IZBOR

LAKO SE STILIZUJU, ODMAH ĆETE BITI ZAPAŽENE: Tri frizure za leto koje pristaju gotovo svakom obliku lica (FOTO)

0

U ovim letnjim danima pravo je vreme za novu frizuru! To se posebno odnosi na sve dame kojima je potrebna promena, a idealan način za to je da skratite kosu; nudimo vam frizure koje su jednostavne za održavanje i pristaju skoro pa svim oblicima lica.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Shaggy frizura

 

Ako je neka frizura kao stvorena za leto, to će biti shaggy frizura, sa divnim volumenom, a obožava je i Selena Gomez. Frizeri su za Bustle rekli da ovakav tip frizure ima moć  da istakne najlepše delove lice, da sakrije nedostatke, a još je i jednostavna za stilizovanje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Selena Gomez (@selenagomez) on

 

Lob frizura

 

Ako niste spremni za drastične mere, već samo želite neznatnu promenu, odlučite se na lob, što je zapravo malo duži bob, odnosno njegova dužina seže između brade i ključne kosti. Poznate dame je obožavaju, uvek izgledate trendi, a kosu i dalje možete vezati u rep.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa Chung (@alexachung) on

 

Blunt bob

 

Među najpopularnijim ljubiteljicama blunt boba jesu članice klana Kardašijan-Džener, a karakterističan je po tome što ima oštar i ravan rez. Ovakva frizura najviše pristaje srcolikom licu, ali i ovalnom i četvrtastom obliku lica, a ako vam dosadi potpuno ravna varijanta, uvek se možete pogirati s razbarušenim talasima, koji su kao stvoreni za letnje dane.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lucy Hale (@lucyhale) on

 

makonda-tracker