inspiracija

Tople, udobne & TAKO TRENDI! 6 jakni Jelisavete Orašanin zbog kojih se radujemo zimi

0

Poznata glumica podelila je na Instagramu nekoliko fotografija koje su privukle mnogo pažnje među zaljubljenicama u modu

Jelisaveta Orašanin Teodosić spremno je dočekala zimsku sezonu
Jelisaveta Orašanin Teodosić spremno je dočekala zimsku sezonufoto: Printscreen/Instagram/jagodenamagli

Popularna glumica Jelisaveta Orašanin Teodosić ovih dana vredno radi, a iako nije otkrivala koji je projekat u pitanju očigledno je da uživa uprkos niskim temperaturama.


Ona je na Instagramu podelila nekoliko fotografija snimljenih u ranim jutarnjim časovima, a za svaku od njih pozirala je u različitim zimskim jaknama. Kako se našalila, njena izdanja nisu glamurozna, ali ako nas pitate – može da bude prezadovoljna svojim zimskim look-om za svaki dan!


Volim glumu zbog glamura – napisala je Jelisaveta i objavila niz fotografija u raznim modelima jakni.

Jelisaveta je počela galeriju pozirajući u efektnoj bundi dok je noge pokrila drugom jaknom, a tu su i kraća i duža prošivena puffer jakna, zatim topla pilotska jaknica s krznom, lagana koledž jaknica i još jedna tanka varijanta koje se nose ispod klasičnih zimskih...

 

Pogledajte izdanja Jelisavete Orašanin Teodosić ovih dana.

1 / 7 Foto: Instagram / Jagodenamagli


Kakve zimske jakne se nose ove sezone?


Modni znalci za predstojeću zimu preporučuju na prvom mestu kvalitetne i tople kapute, a nećete pogrešiti ako odaberete bilo koju nijansu pink boje, budući da je Viva Magenta proglašena najtrendi bojom 2023, a donedavno je vladala prava "barbimanija". Ako pak ružičasto nije vaš stil, veoma su popularne braon nijanse, naročito boja čokolade.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dawn Tan (@dawn.tan)

 

Ukoliko vam je ipak najvažnije da vam bude toplo, a ipak ne biste obukli bilo šta, najmudriji način da potrošite novac pred zimu jeste da pazarite prošivenu zimsku jaknu. Najbolje je da bude vodootporna, a među influenserkama su jednako moderne kratke opcije i duge jakne u stilu punjenih mantila.

 

Duga i topla prošivena zimska jakna Jelisavete Orašanin Teodosić
Duga i topla prošivena zimska jakna Jelisavete Orašanin Teodosićfoto: Instagram / Jagodenamagli

BONUS VIDEO

Kako Jelisaveta Teodosić igra basket


 

makonda-tracker