Luis Hamilton: Revolucionar u ZigTech patikama

Reebok ambasador Luis Hamilton nastavio je pripreme za sezonu 2011. učešćem na Power – to – drag Reebok treningu snage i otpora, a koji je osmišljen tako da demonstrira Luisovu izuzetnu fizičku spremnost i da istakne prednosti Nove Reebok kolekcije obuće i ode
0
1 / 5

Kao sto je Luis primetio, ovaj jedinstavni način vežbanja je stavio na test njegove power-to-drag mogućnosti, kao i mogućnost da održi ubrzanje na kratkim stazama usled otpora kroz serije veoma zahtevnih vežbi trčanja. Ovaj trening, osmišljen specijalno za Luisa, sastojao se od dinamičnog razgibavanja i zagrevanja, serije trčanja sa padobranom preko 20 metara, trčanja uz pomoć elastičnog konopca preko 10 metara, trčanja sa remenom preko 10 metara, trčanja sa sigurnosnim konopcima i trčanja sa sankama preko 50 metara.  

Kako bi dobio dodatnu oštrinu tokom treninga, Luis je nosio Reebok-ove revolucionarne patike ZigTech kao i novitet za 2011. godinu, kolekciju ZigTech odeće.

Revolucionarna odeća za čiju su izradu korišćena vlakna Celliant™, povećava nivo kiseonika do 7%. Vlakna Celliant™ koja su korišćena u ZigTech odeći imaju specijano formulisana tehnička svojstva i od njih se izrađuju posebne tkanine. Klinički je dokazano da proizvodi koji sadrže vlakna Celliant povećavaju nivo kiseonika u organizmu. Vlakna Celliant su kreirana korišćenjem izvesnog broja optički osetljivih prirodnih minerala koji se ubrizgavaju u vlakna od poliestera.

 

makonda-tracker