za savršenu kožu

Zovu ga — PRIRODNI BOTOKS: Trik za negu lica koji Kejt Midlton pruža mladolik izgled bez ijedne bore

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 6

Snežana

14-03-2022 12:15h
Kejt je zgodna žena ali je daleko od mladolikog izgleda. Šta više izgleda starije u licu od svojih 40 godina.

Gabrijela

14-03-2022 15:17h
@Snežana
Da, da njoj se i te kako vide godine....jedino joj je osmeh bezvremenski i savrsena figura

Slavica

14-03-2022 19:04h
Nista ne izgleda mlade no sto jeste...protiv prirode se ne moze ,kako god ali starenje ne mozemo zaustaviti.

Marija

15-03-2022 10:53h
Meni je ona simbol suve, nenegovane, zborane koze. Ma sva je kao bapce neko

Lona

20-03-2022 10:58h
Pisete o najbogatijoj zeni sveta, kao da je njoj problrm da stavi na lice produkt od milion dolara. I sad sta? Kao nasa zena ce se snaci i pronaci taj sastojak? Smesno.

Jana

20-03-2022 13:01h
Ona jako lepo izgleda, ali da joj je lice bez i jedne bore, to je daleko od istine. Žena ima normalne bore za svoje godine.
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: