Kozmetika koja štiti i od sunca i od celulita

0
Krenuli ste da vozite bicikl ili rolere, ali biste voleli da tokom vožnje budete zaštićeni od sunca, i da istovremeno ubrzate skidanje onih masnih naslaga preostalih od prošle godine? Somatoline Cosmetic nudi rešenje

Somatoline Cosmetic Tretman za Vitkije Telo sa Zaštitom od Sunca (sa faktorima 15 ili 30) ima kombinaciju fizičkih i hemijskih UV filtera koji štite od sunca, i čuveni BioSlim kompleks za lokalno skidanje potkožne masti. Krema je formulisana tako da zagrevanjem kože na suncu postaje efikasnija, jer se tada ubrzava potkožna mikrocirkulacija, što olakšava upijanje i delovanje aktivnih sastojaka.  

Za nastavak tretmana i negu kože posle sunčanja, tu je Somatoline Cosmetic za vitkije telo posle sunčanja, koja umiruje kožu, sprečava iritacije, mobiliše površinske masne naslage i drenira nakupljenu tečnost. Cena svake od ove tri kreme je 3.780 dinara.

Iza krema Somatoline Cosmetic koje danas kupujemo u apotekama, stoji medicinsko sredstvo, proslavljen lek protiv celulita po imenu Somatoline, lansiran 1974. u Italiji. Mnogo je žena poručivalo ovo čudo od kreme iz Italije, gde je lek jedino bio registrovan. Tajna leka Somatoline bila je u levotiroksinu, za koji zna svako ko pati od smanjenog lučenja štitne žlezde, jer ovaj sintetički hormon svakodnevno uzima u tabletama. Levotiroksin ubrzava metabolizam. Drugi sastojak je bio escin iz semena divljeg kestena, poznati lek za proširene vene i nakupljanje tečnosti. Zajedno, ove supstance su radile lipolizu i drenažu, pa je lek delovao. Kako bi se zadovoljilo tržište Evrope Manetti&Roberts, italijansko-britanska farmaceutska kompaija 2003. godine formulisala je kozmetičku liniju istog imena, Somatoline Cosmetic, u potpunosti inspirisanu dejsvom Somatoline leka, osim što je deo farmakološke hemije zamenjen moćnim biljnim kompleksima. Prošle godine Somatoline Cosmetic bio je najprodavaniji brend za oblikovanje tela u apotekama, dokazavši da slogan Deluje! nije prazan marketinški trik.

 

makonda-tracker