Pločice a la Bred Pit

0
Za muškarce koji žele pločice na stomaku a ne da imaju kiflice sala na struku, Somatoline Cosmetic nudi dva preparata za oblikovanje muškog tela

Naravno da svi znamo da se protiv celulita treba boriti cele godine, ali i da svi čekamo da nas prvo prolećno sunce podseti na to da je on ponovo tu kao i koji kilogram pride. Zato je vreme za Somatoline Cosmetic! Najprodavaniji brend za oblikovanje tela u apotekama Evrope prošle je godine osvojio i Srbiju, a sada uz već poznate preparate Anticelulit tretman i popularnog Tretmana za vitkije telo intenzivnog noćnog, ove godine donosi i novitete za muškarce.

Za muškarce koji žele pločice na stomaku, a nikako ne žele da imaju kiflice sala na struku, tu su dva preparata: Tretman za stomak i abdomen intenzivni Noćni i Tretman Abdominal Top Definition.

Zašto poseban preparat za muškarce?

Muška koža je drugačija od ženske, mast se skladišti drugačije, i na drugim mestima nego kod žena. Zato je formulisan MenRedux Complex od koncentrata zelene kafe, kaobromina i kriotermičkih sastojaka i MenDefinition Complex s kofeinom i karnitinom,  koji,  podstiču razgradnju lokalizovanih masnih naslaga.

Više informacija o posebnom preparatu za oblikovanje muškog tela možete potražiti i na:

http://www.somatolinecosmetic.rs/muskarac/zasto-specifican-proizvod-za-muskarce.

makonda-tracker